Zdravím, můžete mi prosím napsat, jakou používáte navigační aplikaci na Android. Zkusil jsem jich už pár, ale se žádnou nejsem moc spokojený. Nejvíc mi vadí, že na každým kruháči všechny říkají jen "použijte druhý výjezd", což vede k tomu, že občas odbočím špatně, jelikož to jaksi počítá výjedzy jinak než já. Takže existuje aplikace, co především hlásí např. "na kruhovém objezdu jeďte mírně vlevo" a informaci o tom, že to je např. druhý výjezd je jen případně doplňková?
Já jezdím podle Waze, občas když potřebuji přesně navést na popisné číslo, tak Google Maps. Co se týče těch kruháčů - to dost pochybuji, že některá navi umí. Já mám zvuk aktivovaný jen na varování (kolony, nebezpečí, radary, policie) jinak jen mrknu občas na displej. Ono se nedá jezdit otrocky podle žádné navi, i když mi Waze ušetří denně spoustu času, zejména v situaci, kdy jsou silnice jedna uzavírka a prdlí perníkáři uvedli Pardubky do stavu odpovídajícího Berlínu po kobercovém náletu, přece jen je potřeba nejvíc používat vlastní mozek...
Asi si budete muset napsat navigaci sám. Taky jsem jich vyzkoušel víc, ale všechny výjezdy počítaly. A všechny správně. A všechny také průjezd zobrazovaly, abych věděl, že je to "mírně vlevo".
Be On Road na S3 funguje bezchybně, i s kamerou. Sice hlásí x-tý výjezd a u toho přehledně ukazuje šipku na výjezd, ale při navigaci je dobré taky zapojovat ten hardware, co má řidič umístěn mezi ušima (mozek, oči).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.