Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest v pravém podžebří

Od: petr78* odpovědí: 6 změna:

Chci se prosím zeptat.

Asi posledních 5 dnů mě bolí v pravém podžebří, v její horší části. Tam nahmatám místo, kde mi to přesně bolí. ( tuková bulka?)

Stačí jakýkoliv pohyb, vstávání, úklon nebo otočení a cítím tupou bolest. Pokud jdu rychlou chůzí nebo běžím, to samé. Je to vcelku dost nepříjemné. Postupně se to zhoršuje.

Poslední ultrazvuk z 12/2017 byl v pořádku z hlediska ledvin, slinivky atd.

Ještě navíc trpím nemoci jater ( nealko.steatohepatitida), kdy mám i vyšší jaterní testy. Tak mě napadla i tato možnost, ale říkám si, že by to bylo asi jiné.

Nevíte od čeho by to mohlo být? Kam se obrátit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tohle není nějaká chřipka, se kterou laici mohou poradit. A je lhostejné co a jak si to myslí. Musíte za doktorem!

iz*
hodnocení

1x

Nevíme, od čeho by to mohlo být, na to Vám dokáže odpovědět pouze Váš lékař → po vyšetření, jež budete muset absolvovat osobně (přes internet to nikdo neumí).

hodnocení

1x

Kam se obrátit? Určitě ne na laické fórum, ale na odborníka, tedy lékaře, který se tím zabývá a řekně ti, jak se zachovat dále*sok*

sebod*
hodnocení

0x

Mohl by to být žlučník. Já to mám podobně. A mrcha jedna nebolí po žádném jídle, ale jenom někdy při pohybu.

hahanaj*
hodnocení

0x

Já šla s takovou bolestí na ambulanci chirurgie a byl to žlučník.Poslali mne na sono .Nemusí bolet po jídle -i mi to napsali do papíru.

lopa
hodnocení

0x

Také se přikláním ke žlučníku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]