Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má o mě zájem?

Od: majda04* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit. Mám kluka. Chodíme spolu, ale času je málo, takže se spolu vídáme jen zřídka. Ale miluju ho. Často si tedy píšeme. Poslední dobou, ale pořád píše, že nemá čas na scházení. Měli jsme domluvenou schůzku, ale on se ani neozval. Chápu, že mu do toho něco vlezlo, ale ani se neomluvil. Když se ho taky ve zprávě na něco zeptám, odpoví třeba až druhý den. A když se ho zeptám, co se děje, řekne jenom, že prostě nemá moc času. Ale když se tedy konečně sejdeme, je v pohodě a projevuje klasické zamilované city (líbání, držení za ruce...). Dřív jevil zájem o schůzky spíše on, ale teď poslední měsíc vůbec. A taky když už se chce scházet, tak děláme to, co chce on (chtěla jsem někdy do kina a on řekl, že tam se mu nechce a jestli se raději nepůjdeme projít...) Taky nic neplánuje dopředu. Napíše mi třeba zprávu, jestli se nechci za čtvrt hodiny sejít. Zkrátka nic plánovaně.
A taky nejeví moc zájem o to, aby mě představil svým kamarádům, rodičům... Říká, že by měli zase řeči atd.
Tak nevím, co si o tom mám myslet. Nemá třeba jinou? Ale co když má opravdu málo času? Co mám dělat?

(Ještě kdyby něco tak mi je 15 a jemu 17)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Kdyby mu na Vás záleželo, choval by se jinak. Domluvit si schůzku, nepřijít a ani se neomluvit, je neomalené vůči Vám a určitě si zasloužíte jiné jednání. Jste mu dobrá jen když on má čas, jen když on se chce sejít, podnikáte jen to co chce on a co vyhovuje především jemu.To není žádný vztah!

i2io*
hodnocení

2x

Tohle nemá budoucnost. Avšak, to co jste zmínila hned ale neznamená, že "Váš" kluk má nějakou jinou přítelkyni. Dle mě Vám akorát dává nepříjemně najevo, že jste mu už zkrátka jedno a využívá Vás pouze jako náhradní plán. A s představením rodičů máš opravdu ještě čas, ve Vašem věku by jsi to neměla brát až tak vážně, protože až se zkušenostmi člověk pozná svou pravou totožnost a může se stát, že za chvíli by jsi byla radši kdyby ti ten kluk taky například dal pokoj.

hodnocení

0x

Vykašlete se na to, jen s vámi zabíjí nudu, když není nikdo jiný poblíž. Takové to, píše, že nemá čas - jak píše? Pokud neumí zavolat, tak je to úplně o ničem.

hodnocení

0x

Chcete být zábavná hračka, kterou si "majitel" zapíná a vypíná podle toho, jak má zrovna čas a náladu?

olin*
hodnocení

0x
Nikomu do hlavy nevidíš-tedy nevíš, co si myslí. Takže pokud je upřímný, řekne Ti pravdu. Jen mě zaráží, že Ti neodpoví na SMS. Slušností je odpovědět, ale jste ještě mladí.. Doufám, že mu těch smsek neposíláš deset za sebou. To nikdy nedělej. Buď se ozve na první sms nebo vůbec. V patnácti či sedmnácti letech není nikdy vztah jistý na celý život, takže svým způsobem rozumím tvému příteli, že Tě zatím nechce představit rodičům, protože je ještě čas. Znají už Tvoji rodiče toho tvého přítele? Třeba tě nechce představit kamarádům, abys ho "neztrapnila" nějakou hláškou a kluci si z něj nějaký čas nedělali srandu nebo aby si se nezakoukala do jeho kámoše.. Prostě některé věci, které si řeknete mezi sebou, je lepší když zůstanou jen mezi vámi dvěma.

iz*
hodnocení

0x

Majdo, nepotřebuješ poradit, potřebuješ se zeptat. Ovšem ptát se je potřeba na správném místě a správných lidí → lidi, kteří neznají ani jednoho z vás, neznají na tvou otázku odpověď.

Ledaže bys nám na něj dala telefon, někdo by se ho třeba zeptal za tebe.

adriana*
hodnocení

0x
Tak jste oba jeste dost mladi a citove muzi zraji az o dost pozdeji, takze mozna ani poradne nevi co chce. Kazdopadne to neni dobre znameni, reknete mu, ze Vam to vadi a zeptejte se ho, co k Vam skutecne citi, pokud ani potom sve chovani nezmeni, uvazovala bych o rozchodu. Ve vasem veku se nebojte byt klidne i nejakou dobu sama a zamyslete se, jakeho kluka vlastne chcete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]