Nejste přihlášen/a.
Kdo poradí 50letému s odpovědí na otázku, jaký oblek (látkový, z umělého vlákna) koupit pro ples firmy příští rok? V obleku tmavé barvy tam bývají všichni, můj světle hnědý (polyesterový) už na sebe brát nechci... Kde koupit? Navštívil jsem tři prodejny, odzkoušel a stále zvažuji, zda má smysl vůbec koupit látkový, kvalitní za 5 tisíc a víc... zda je to dobrá investice... s ohledem na počet dní v roce, kdy jej budu mít na sobě? Investovali byste 5 a více tisíc do nového pánského obleku? Nebo něco levného?
Neřešil bych materiály apod. dneska je stejně umělá i ta rádoby 100% bavlna, nicméně dobrý oblek je vždy dobrá investice, otázkou je, jestli ho plně využijete. Pokud jej plánujete využívat do práce, tak určitě kvalitní, pokud na plesy apod. tak můj názor je ten, že po dvou krocích v sále stejně sako sundáte a budete jen v košili, takže na tom zas až tak nesejde. Ať už jakýkoliv, měl by Vám pasovat a být Vám příjemný materiálem. Někdy i ve značkových prodejnách se dají ve slevách, na kupony nebo ve výprodeji koupit poměrně levné obleky.
Bandi napříkld oblek do práce i /.... Také Oděvy Prostějov mají kvalitní obleky s výborným střihem, i kdyy továrnu už doba zavřela a zbořila ale prodejny má po celé zemi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.