Nejste přihlášen/a.
zdravim,chci se zeptat...snažim se zhubnout od 5 března jedu ,tak,že nejim rohliky,omezila jsem smažené,hranolky ,piza apod...piju pouze vodu,obcas stávy z ovoce... mam dole za 2 mesice 3,5 kg,zdá se mi to malo,každý den skoro teda jezdim na orbitreku cca 45 minut. 3-4krát týdne spíše. Videla jsem na netu i v obchode ze zdravou výživou tyto vyrobky: napíšu je: proteinella,proteinové tyčinky,coconella,arašidové maslo,chipsy ze zeleniny apod..asi to je zdravé jinak by to tam nebylo,pomazánky jsou z cokolády,mužu obcas i tohle? chtela bych si to koupit a dám to třeba ráno do ovesne kaše,nebo do krupicové kaše -kukuřičné(zdravejši verrze) dekuju moc. Přijde mi to docela drahé ale,třeba pisátiové maslo,kokosové,250 kč a podobne
Poradím ti jako starší člověk... 3,5 kg za dva měsíce není tak málo a dělej tak jak to děláš, spěchej pomalu! Kdo shodil více, tak je nemocný dost často na nervy... Já jsem vymyslel ve své době takovou dietu co na mě působila... Větší fyzická námaha (schody, běh) , ale hlavně u stravování: dej si všude poloviční porci než jsi zvyklý a nepij sladké vody, spíš samotnou vodu, případně s citronkem... Je to o vůli, zbytečně nemlsat a je to také běh na dlouhou trať... A jíst něco musíš, jak se budeš šidit na stravě, tak zařve zase žaludek... Diety jsou hlavně o penězích...O byznysu! Koho znám co hubl s různými nápoji a krabičkama, tak také žádný zázrak... Nejde ani o to za týden zhubnout x kilo, ale udržet si nějakou vyhovující životosprávou příjemný život, nebo ne?
Pěkné,když vám to tak půjde dále,to máte za rok 20 kg.! Na co takové drahé,,blbinky,,?Přidejte zeleninu,ovoce,ovesné kaše v Lídlu nebo Kaufu jsou do 10,- a já si je sem tam taky udělám,přidám do nich chia semínka a slunečnicová.Držím palečky!
Doporučil bych ti hubnutí nezrychlovat. Skoro 2 kg za měsíc je dost.
Jinak hubnout se dá i s rohlíky, knedlíky apod., jen toho nesmíš spořádat kastrol. Hlavně vynech všechny slazené vody. A co je zdravého třeba na burákovém másle, no to by mne tedy zajímalo, dietní to ale nebude určitě. Stejně jako pomazánka z čokolády. A třeba coconella (kokos 41%, loupané mandle 33%, bílá belgická čokoláda 16% (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, sojový lecitin), syrovátkový izolát instantní (CFM, Ultra Whey 90) 10%) - no, co myslíš, je to na hubnutí?
Voda z vodovodu na pití až tak dobrá není. Je to z důvodu absence minerálů, které se zvlášť v teplém počasí vyloučí z těla a další je vodou nedodáváte. Podrobněji to řeší problematika ochranných nápojů podle ZP. Všechny takové extrémy jsou k ničemu. Vše se má jíst a pít s mírou. V obchodech se zdravou výživou moc zdravé potraviny nejsou. Arašídové máslo..., proteinové tyčinky... Zdravější je chleba se sádlem, osolený tak akorát. Což za drahé peníze vědci po letech zkoumání opět zjistili ! A nesolit je hloupost úplná. Organismus je rozhozený z malých dávek soli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.