Dobrý den. Dovolte mi,abych se Vám svěřil se svým problémem. Je mi skoro 26 let,na vysoké škole jsem cca půl roku chodil se spolužačkou. Bylo mi s ní hrozně hezky,uzil jsem si s ní dovolenou a všechno. Bohužel ona mi dala košem a vrátila se ke svému bývalému příteli. Přestala se se mnou úplně bavit,zacala na mě být tak trochu hnusná,ale pak jsme se sešli při škole v jedné práci,kde já už nějakou dobu před tím pracoval. Patřil jsem v kolektivu mezi oblíbené a i pracovně se mnou byli všichni spokojení. Tehdy ji asi došlo,ze nejsem žádný vůl a mezi námi začalo kamarádství a začali se normálně bavit. Pak jsme udělali školu a oba šli pracovat opět do stejné organizace. Já se opět stal oblíbeným kolegou a spolu jsme si začali hrozně rozumět. Tohle trvá dodnes,kdy spolu často sloužíme,bereme si schválně služby spolu,js legrace a tak. Ona stale zůstala s tím přítelem a v létě mají mít svatbu. Začala se mnou často vzpomínat na naší dovolenou,jak jsme spolu chodili na procházky kdysi,jak jsme zažívali dobrodružství a podobně a začala mít sexuální narážky a říká,ze dodnes nedokáže zapomenout na nás společný sex. A také říká,ze by mě s ním dokázala v budoucnu podvést a říká,ze pokud se rozvedou,tak půjdeme spolu. Já jí říkám,vzdyt jsi to se mnou nevydržela tenkrát. A ona odpovídá,ze tenkrát bylo tenkrát a že teď už si na mě zvykla a je to úplně jiné a že i já se změnil. Chodíme spolu na procházky,dokonce máme naplánovaný výlet. Když se jí zeptám,proc si jeho chce vzít,tak říká,ze si pokládá otázku "proč ne,kdyz jsme spolu dlouho..." Nicméně mi odpovězte,co si i tom mám myslet? Je tohle holka,které s tím klukem není nejlíp? Tak proč si ho chce brát? Trochu si myslím,ze jí do toho někdo v rodině tlačí. Já bych byl nejradši,kdyby zůstala svobodná. Řekněte mi,prosim,svuj názor. Děkuji moc všem a přeji krásný první máj!
No. Myslím že jste si něčeho nevšiml. Jste pro ni náhradní řešení. Dáma od vás očekává, že v případě jejího karambolu přiběhnete, začnete se lísat a všechno bude zase fajn.
Dobrý den, no, jeho miluje a Vás má "jen" ráda - takto to má v hlavě nastavené (možná uvažuje i tak, že jeho si chce nyní připoutat a mít jistého, ale Vás má jistého vždy i v budoucnu). Zdravím!
Aby jezdila zasnoubená na výlety s bývalým, který jí stále miluje, není normální. Být v pozici jejího budoucího manžela, tak si svatbu rychle rozmyslím.
Karle, někdy se to v životě všechno najednou tak nějak "zchruje" a všechno je najednou jinak. Takové situace docela chápu. Ale "Tvoje" slečna není nic náhlého. Ona je velice dobrá manipulátorka. Některé ženy (ale i muži) potřebují ke svému životu více partnerů. Bude s manželem, ale Tobě si na něj bude neustále stěžovat. A Ty ji budeš konejšit a čekat, že se jednou rozvede. Takže jak radí babča. Řekni jí vše na rovinu, teda jestli si umíš představit život s ní. Nebo ji nech, ať se vdá a Ty se s ní scházej dál. Jen pozor na to, ať Ti mezitím neuteče nějaká jiná sympatická slečna ve Tvém okolí, která Tě bude mít opravdu za rovnocenného partnera
Dobrý den. No, co si tom myslet...? Chudák její budoucí manžel. Vám dala košem, tak ať si trhne nohou a klidně se vdá. Měl byste jí dát razantně najevo, ať Vás nezahrnuje do svých plánů a najde si jinou hračku na hraní...A Vy si najděte také jinou!
Naprostá klasika, aby si udržela někoho, komu stačí jen demo. Vykašli se na ni. Buď rád, že sis užil, ale nic dalšího už s ní nepodnikej. Tohle není správná holka. Ani jiná zadaná. Ušetříš si spoustu trápení a hlavně času. Vím o čem mluvím.
Kamarádi i přátelé si obvykle rozumějí. Vy ji nejenže nemilujete, ale nejste ani jejím dobrým kamarádem nebo přítelem → ten by respektoval její volbu a přál jí štěstí.
Je jedno, co si o ní (i o Vás) myslíme my. Důležité je to, co si myslíte Vy.
Dobrý den. Víte, co nechápu, že vám nevadí, že má slečna snoubence a přitom jede s vámi na výlet. To je divné. Ona bude asi nevěrná i v manželství a nebude s tím mít žádný problém. Kdybyste byl pro ni tak úžasný, tak si určitě vezme vás. Najděte si nějakou normální slečnu, která vás bude mít ráda a pro kterou nebudete jen náhražkou.
sexu s kolegyní se vyhýbej jak čert kříži. Změn si směnu a utni to. Dřív než "zařízne" ona tebe. Už jen to, že je schopná roztáhnout nohy a plánujete výlet. Chlape, ty jsi sebevrah. Vyjet si na výlet se zasnoubenou ženskou.
Kdo ví do čeho tě chce namočit. Aby ti pak nezůstaly oči pro pláč. Může se taky stát, že tě v práci začne za zády pomlouvat. Nebo vařit proti tobě.
Ona není jediná baba na zemi. A světe div se, existují i ženy, které jsou věrné, jsou pěkné a rozumí si s nimi člověk.
Chcete asi slyšet, že si má vzít spíš Vás... Jenže vážně chcete žít s někým, kdo nezavrhuje trtkačky s někým jiným i po svatbě? To si radši užívejte oblíbenost v kolektivu.
Ta holka je proradná skrz na skrz, jak může se za pár týdnů vdávat a už ted myslet na případný rozvod. O takovou holku bych si neopřela ani kolo. A ty si korunovaný trouba.Vůbec bych se nedivila, že se vdává jen proto, aby se finančně zabezpečila. Anebo se pletu a je to chudý bezdomovec a ona ho chce zachránit?
doplněno 03.05.18 07:47:
Aha,takže to druhý, je to jen rozmazlená, bohatá holka, která si s klukama jen hraje a měla vždycky všechno, co si umanula, Není to tak?
karel5
Ten její přítel je skoro bez peněz,to její rodina je bohatá
karel5
Nene,ona není nikterak bohatá,ona určitě ne. Její rodiče jsou bohatší,ale ona sama ne. A rozmazlená také není,naopak.
Všem moc děkuji za odpovědi a vážím si jich. Nicméně se zeptám ještě na něco. Změníte svůj názor,kdyz Vám povím,ze on je její úplně první kluk a já byl druhý? Děkuji
Dobrý den. Tak jsme se domluvili,ze pojedeme na výlet. Bylo to moc fajn. Udělali jsme takovou noční túru po horách s výhledem na východ slunce z vrcholků Beskyd. Cestou nahoru jsme se pošťuchovali,nahore byla taková zima,ze jsme se hřáli obejmutím,a bylo na ní vidět,ze je jí to příjemné a nebere to jen jako zahřátí. Cestou dolů mě chytla několikrát za ruku,dokonce jsem dostal několikrát pusu,hodne vzpomínala,jak ji vlastně se mnou bylo dobře. Nakonec to dopadlo tak,ze jsme spolu měli sex,ale to klasický sex na ukojení pudů,ale prostě asi hodinové milování. Celou cestu domů jsme se drželi za ruce a pak mi napsala,ze to bylo strašně krásné a že nemá ani nejmenší výčitky svědomí.
zůstaň jen kamarád ale jinak od ní ruce pryč, je hloupá a vypočítavá (ač by se to mělo negovat) a pro tebe z toho nic dobrého nekouká. Kdyby tě skutečně chtěla, tak je s tebou a ne s ním a hlavně si ho nebere. Kecy, že by ho s tebou podváděla a že budete spolu jsou jen její hloupé fantazie a pokud já doufám, že máš rozum a nechceš se tohodle účastnit. Jeho by podváděla s tebou, ale tebe v podstatě s ním. Když dovede udělat tohle jemu, dovede to udělat i tobě, takže bůh ví komu dalšímu motá hlavu. Je nevěrná (jemu, může být i tobě a vlastně i bude minimálně s ním), lže jemu (když se za něj chce vdát a bude vlastně i tobě tím, že ti bude mazat med jak budete spolu). Tohle je přesně ta chvíle, kdy jako chlap musíš vypnout mozek v kalhotech a zapnout ten v hlavě. Ať se rozhodněš jakkoliv, přeji ti hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.