Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Online psycho poradna zdarma

Od: vladka* odpovědí: 6 změna:
Zdravím, mám nějaké psychické problémy a už Jsem objednaná ke svému psychologovi. Bohužel termín mám až za 14 dní a cítím zkrátka obtíže.
Potřebovala bych napsat do nějaké poradny, kde by mi "zatím" poradili. Neznáte někdo nějakou poradnu která je prosím zdarma a odpovídají celkem rychle? Budu ráda za jakýkoliv typ.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, myslím, že jednu poradnu už jste našla - sice laickou, ale i zde jsou zkušení lidé. Pokud chcete odborníky, tak zkuste viz odkaz (někde jsou i v sobotu). Zdravím!

elinka.iporadna.cz/...

doplněno 28.04.18 13:49:

vladka - nemusíte zakládat novou otázku, ale klidně jste mohla pokračovat zde (nebo využít ten odkaz).

hodnocení

3x

Já bych radil, až bych brečel. Sice na to nemám školy, ale věk a zkušenosti určitě ano. Někdy si říkám co mě ještě může překvapit. A ono se vždy něco najde.

iz*
hodnocení

2x

Přes víkend asi bude v provozu méně služeb, některé z nich jenom přes den, ale zkuste se podívat po krizových centrech, tam bývá nějaký odborník - častěji asi psychiatr - "na telefonu"nebo po linkách důvěry → tam by snad mohl být i přes víkend psycholog. V Praze byste mohla zkusit RIAPS nebo CKI v PN Bohnice.

doplněno 28.04.18 18:53:

Pod Vaší druhou otázkou jsem uvedla i nějaké kontakty.

hodnocení

2x

Myslím, že takové poradny u nás nejsou, ono to totiž není vůbec lehké dávat odbornou radu bez osobní konzultace. Tato poradna v žádném případě nemůže nahradit psychologickou poradnu či psychologa.

iz*

@h4ever, neumíme sice poradit přes internet, ale i tato poradna dokáže poradit, kam se obrátit, případně vyhledat a dodat příslušné kontakty (psycholog by nějakou pomoc dokázal poskytnout i pomocí chatu nebo telefonu).

ivetafouskova
hodnocení

0x

Dobrýnden hctěla bých se zeptat jak mám zvládnout navázat vztah s mužem.Byla jsem do 5 let v dětském domově jsem u hodných rodičů,ale možná i kvuli zdravotnímu omezení mámproblém nvázat blízký vztah v podtatě když se mám s někým seznámit tak mám strach úzkost stahne se mi hlas zkrátka se bojím kdo to je,přesto po vztahu toužím hcci s někým žít,ale mé uzkosti to pokazí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]