Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název filmu

Od: heitu* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, jednou jsem viděla film ale neznám název a dohledat se mi ho také nepodařilo. Je to o ženě jménem Rose, ta zabije svého přítele a schová ho do kufru ve vlaku na to ale přijdou a zatknou ji. Ona je ale těhotná, bude mít dívku to myslím vychová nějaký pěstoun ta dospěje, vdá se a bude mít děti. Ona ale nebude vědět o své pravé matce. Ta se po dlouhé době dostane z vězení, je už stará. Dohledá si svou dceru a zjistí že hledá hospodini nebo tak něco, tak tam přijede a nastoupí na to místo. Její dceru neustále ruší pes od souseda, to jednu noc ale přestane a my vidíme že ho její matka zabila a nakonec zabije i toho muže, kterému pes patřil, protože jí viděl. Dál si to už moc nepamatuji, ale byla bych ráda za každou informaci o tomto fimu. Předem děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Film Univerzální uklízečka.

csfd.cz/...

heitu*
hodnocení

Opravdu děkuju, dlouho jsem ho hledala, jsem nadšená*ua*

ben®

heitu - a víte, že zde své nadšení můžete vyjádřit i ohodnocením dobré odpovědi?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]