Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mezinarodni tydenni svatky

Od: babydriver odpovědí: 4 změna:
Kde prosim najdu seznam, nebo prehled mezinarodnich "Tydennich tematickych svatku" pro rok 2018? Napriklad: Tyden rodiny, tyden zdravi, tyden tance, tyden kvetin a pod... Dekuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

1x

Zkus si tady poklikat v jednotlivých měsících

svatky.centrum.cz/...

radomilvavra

Děkuji, tam jsem již hledal, je tam mnoho denních svátků, ale já potřebuji každý celý týden, pokud tedy vůbec existuje na každý týden nějaký tématický svátek... Vím. že je týden tance, manželství, ale je možné, že jednotný mezinárodní kalendář neexistuje, že jde o akce lokální a akce různých organizací, či spolků... Přesto Vám děkuji...

jip*
hodnocení

0x

zkus si projít i tohle awarenessdays.com/...

hodnocení

0x

Jsem si na 99 % (:)) jistá, že týdenní mezinárodní svátky nejsou. Tedy ne podobné mezinárodním dnům něčeho, kdy třeba kolem 12. dubna, k připomenutí Mezinárodního dne kosmonautiky, se v mnoha zemích na celém světě alespoň nějakým textem v tisku, dokumentem v televizi a podobně připomene tento den.

Mezinárodní týden (týdny) tance j sou mezinárodní f/...

Mezinárodnost v tomto případě reprezentuje jen přitomnost tanečníků jiných národů v Praze, nikoliv fakt, že by se více tančilo na celém světě. A tak to bude i s ostatními týdny. Týdny rodiny budou asi církevní aktivity.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]