Nejste přihlášen/a.
Zdravim, dříve když jsem ještě nebyl OSVČ a hledal jsem práci, tak se mně nikdy neptali co mám za školy , ale co umím a můj kamarád se základním vzděláním dokonce dělá na pozici vedoucího ve velkoskladu.Další kamarád vyučený elektrikář , dělá na takové pozici , že to sem ani nemohu napsat. Jeho podřízení jsou samí vysokoškoláci. Je to jenom o tom na koho při žádosti o práci narazíte a co můžete nabídnout. Titul dneska nic neznamená.
To ti asi nikdo neřekne. Na recepci asi nepůjde prioritně o maturitu, ale o vzdělání v příslušném oboru. Angličtina je velice důležitá, ale není to vše. Nicméně, může být zaměstnavatel, který ti dá šanci se ukázat. A pak už by to mohlo jít samo. A nebo to chce známé. Bez známých je to těžké.
Já vám teda nechci kazit radost, ale se základním vzděláním by si vás normálně ani nepozvali na pohovor. Teď je ale málo lidí, tak možná vám něco vyjde, ale žádná sláva to (hlavně finančně) asi nebude. Umím anglicky - to už jsem slyšela říkat lidí... ale pravda to byla málokdy. Soudě vašeho písemného projevu to u vás s jazyky obecně očividně nebude žádná sláva.
A překladatel bez znalosti české gramatiky a stylistiky nebudete nikdy. V angličtině to, předpokládám, bude podobná hrůza.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.