Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamestnani se zakladnim vzdelanim

Od: pancho odpovědí: 10 změna:
Dobry den, ovladam anglicky jazyk slovem i pismem, ale mam pouze ZS. Mam sanci ziskat pravovni misto napr.na pozici recepcniho, prekladatele atd.? Prosim i o radu jaka jina pozice by byla mozna. Dekuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

instalater*
hodnocení

7x

Zdravim, dříve když jsem ještě nebyl OSVČ a hledal jsem práci, tak se mně nikdy neptali co mám za školy , ale co umím a můj kamarád se základním vzděláním dokonce dělá na pozici vedoucího ve velkoskladu.Další kamarád vyučený elektrikář , dělá na takové pozici , že to sem ani nemohu napsat. Jeho podřízení jsou samí vysokoškoláci. Je to jenom o tom na koho při žádosti o práci narazíte a co můžete nabídnout. Titul dneska nic neznamená.

majsterjoe*
hodnocení

2x

To ti asi nikdo neřekne. Na recepci asi nepůjde prioritně o maturitu, ale o vzdělání v příslušném oboru. Angličtina je velice důležitá, ale není to vše. Nicméně, může být zaměstnavatel, který ti dá šanci se ukázat. A pak už by to mohlo jít samo. A nebo to chce známé. Bez známých je to těžké.

julek
hodnocení

Pancho klid...take na Vasem projevu nic hrozneho nevidim. Gramatika o.k., pravopis o.k.
A hlavne pokud skutecne ovladate anglictinu pak by stalo jiste popremyslet o certifikatu. Mozna byste mel vetsi sance pak nejake lepsi zamestnani ziskat.

hodnocení

0x

Těžko - to, co vy, umí dneska kdekdo a ještě má lepší vzdělání.

hodnocení

0x
Šanci samozřejmě máš. Ale jestli to dopadne, to je ve hvězdách.

pancho
hodnocení

Spise me zajimalo zda me neodelisou hned jakmile reknu, ze mam pouze ZS.
Jinak dekuji za odpovedi
pancho
hodnocení

* neodepisou

rec
hodnocení

0x

Když jim budete sympatický,budete mít slušné vystupování,navíc nabídnete ze sebe něco,co je zaujme,můžete mít šanci.Proč ne.

rjetj
hodnocení

0x

Já vám teda nechci kazit radost, ale se základním vzděláním by si vás normálně ani nepozvali na pohovor. Teď je ale málo lidí, tak možná vám něco vyjde, ale žádná sláva to (hlavně finančně) asi nebude. Umím anglicky - to už jsem slyšela říkat lidí... ale pravda to byla málokdy. Soudě vašeho písemného projevu to u vás s jazyky obecně očividně nebude žádná sláva.

A překladatel bez znalosti české gramatiky a stylistiky nebudete nikdy. V angličtině to, předpokládám, bude podobná hrůza.

pancho
hodnocení

Muzete mi prozradit co je na mem pisemnem projevu tak hrozneho?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]