Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nazev detskeho filmu (pohadky)

Od: lego® odpovědí: 6 změna:

Zdravim,
neznate nekdo prosim nazev kresleneho filmu (serialu) pro deti? Viz priloha.
Snazil jsem se to dohledat ale neuspesne.
Predem dekuji za Vse odpovedi.

Nazev detskeho filmu (pohadky)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pistacie
hodnocení

2x
Totally Spies, muj syn se na nej dival jeste jako maly nekdy pred 10- lety na Jetixu
pistacie
Jeste doplnim, ze v upoutavce vzdycky rikali " super slionky v akci"
pistacie
27.04.18 19:33

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, hledal jsem také a přes nějakou čínskou stránku jsem se dostal k tomu, že ten obrázek má souvislost se seriálem Powerpuff Girls. Tam, ovšem, ty postavičky vypadají jinak, tak je to bez záruky. Kde jste našel tento obrázek? Zdravím!

doplněno 27.04.18 18:51:

lego - viz odkaz je stránka, kde jsem ten obrázek našel (jinde nikoliv). A potom jsem použil překladač a došel k tomu názvu. Ovšem, nejsem si jistý - třeba se dopátráte lépe.

gigcasa.com/...

hodnocení

Podobnych stranek s cajem a obrazkem jsem nasel dost ale ani po prekladu jsem si nepomohl.

Nazev detskeho filmu (pohadky) #2

hodnocení

Dcera obrazek potkala na instagramu a kdysi ten pribeh videla z dejakeho DVD.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]