Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motani hlavy

Od: daniel77 odpovědí: 10 změna:
Zdravím, mám takovej problém. Občas se mi stane že se mi najendou začne motat hlava, začnou mi Brnět nohy a mám je studené,nebo takové těžké .. Je to tak 5 dní co jsem byl s kamarádem venku a trochu jsem se zkouřil marihuanou ( poprvé a naposled). Ten den se mi to stalo motani hlavy atd snad 2x mnohem silněji a dneska mi tlačí a popichuje u srdce a motá se mi hlava a mam úplně ledové nohy a ruce. Myslíte že to s tím může souviset? Setkal se stim u někdo? Jinak je mi 18 a jsem nekuřák a alkohol jenom občas. Díky za vaše názory

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

3x

Stalo se mi to a trvalo dlouho než to odeznělo.

Může to být od krční páteře,nervovým vypětím,narušením vnitřního ucha atd.Já to měla z nervového vypětí,ono se to projeví,až ten stres ustoupí,tělo se uvolní a takhle zareaguje.Mě to ovšem položilo hned a týden mě vyšetřovali v nemocnici.Motala se mi tak moc hlava,že jsem nemohla ani chodit,jen jsem zvracela,brňení nohou,chlad.Nic nenašli,ale zkoumali zda to není sraženina,ucho,krk...nemohla jsem si půl roku ani dát alkohol či jinak flámovat,hlasité zvuky,to vše vadilo,všechno mi dělalo zle,hned se mi motala hlava a vracelo se to.

Každopádně je dobré navšívit doktora,nechat si udělat krevní obraz,nechat se vyšetřit,může to být i anemie či jiný problém,určitě bych to nepodcenila,aby to časem nevygradovalo*jasne*

doplněno 28.04.18 20:05:

daniel- marihuany se nebojte,jde sice zjistit i měsíc dozadu,ale cíleně,namátkově Vám nikdo test dělat nebude:-Dpochybuju,že by doktor zaškrl v papírech na krevní obraz i test na marihuanu,kokain atd.proč by to taky dělal,že?

Jen si zajděte,nechte si změřit tlak,popiště mu problémy a uvidíte.

danner122
hodnocení

Tedka jsem se začel soustředit na pravidelné dýchání a potíže částečně po chvilce ustaly. Možná za to vsechno může špatné dýchání.
danner122
hodnocení

Ono je venku tedka hrozně toho pylu a nadýchal jsem se ho a hůře se mi dýchá a možná jsem kvůli tomu přestal pravidelně dýchat. No tak uvidím :/

hlav
hodnocení

2x

Studené nohy a brnění by mohlo znamenat špatné dokrvování. Mě by znepokojovalo to brnění i motání hlavy a stát se to mě, šla bych radši k lékaři. Jestli vám marihuana nerozhodia třeba tlak.

olin*
Radši se moc o léčebné kopřivě nezmiňuj, návrh politické strany "Piráti"o počtu rostlinek moc ostatní poslanci podporovat nechtěj.. Můžeš mít nízký tlak a ať tě obvodní lékař pošle na sono srdce-na kardio (jestli už nechodíš na pravidelné kontroly) Jestli nemáš menší chlopně nebo nějakou srdeční vadu. Ale pochybuji, že by si toho už dětský/á MuDr. nevšiml/a. V rychlosti skoukni ulekare.cz/... ale neber to zas tak vážně.
danner122
hodnocení

Dobře, snad se do rána doziju a zítra bych tam zašel Teda jestli tam budou v neděli to se domluvím doma. Hrozně se bojím tedka mi tam zase píchá furt si musím držet u srdce ruku hrozně mi to vadí :(

etez
hodnocení

0x

A jaký máte tlak? Můžete ho mít nízký. Když se Vám začne motat hlava, tak si sedněte, dejte nohy nahoru, nebo se předkloňte. Jinak byste mohl příště omdlít a nepěkně se někde uhodit.

danner122
hodnocení

Sám jsem si ho neměril ale co mi ho měřili na prohlídkách tak jednou jsem měl normální a jednou vysokej ale to jsem šel na očkování a já když vidím jehlu tak chodím po stropě takže to bylo zřejmě tim. Jinak bych řekl že to bude asi tím tlakem že mi najendou klesne.

danner122
hodnocení

Tak dneska mi od rána tlačí u srdce a motá hlava. Bojím se jít k doktoru kvůli tej marihuaně aby jsem z toho neměl problém. Bavil jsem se a jednou kamaradkou a prej měla to samé a byla s tím u doktora akorát měla problém a stejně ji řekli že to přejde samo.. Tak uvidím ještě zítra a snad to přejde

liska5
hodnocení

0x

Hodně pij čisté vody a dej si hořčík. Je úplněk, citliví lidé mívají problémy s tlakem, migrény ap.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]