Nejste přihlášen/a.
Stalo se mi to a trvalo dlouho než to odeznělo.
Může to být od krční páteře,nervovým vypětím,narušením vnitřního ucha atd.Já to měla z nervového vypětí,ono se to projeví,až ten stres ustoupí,tělo se uvolní a takhle zareaguje.Mě to ovšem položilo hned a týden mě vyšetřovali v nemocnici.Motala se mi tak moc hlava,že jsem nemohla ani chodit,jen jsem zvracela,brňení nohou,chlad.Nic nenašli,ale zkoumali zda to není sraženina,ucho,krk...nemohla jsem si půl roku ani dát alkohol či jinak flámovat,hlasité zvuky,to vše vadilo,všechno mi dělalo zle,hned se mi motala hlava a vracelo se to.
Každopádně je dobré navšívit doktora,nechat si udělat krevní obraz,nechat se vyšetřit,může to být i anemie či jiný problém,určitě bych to nepodcenila,aby to časem nevygradovalo
daniel- marihuany se nebojte,jde sice zjistit i měsíc dozadu,ale cíleně,namátkově Vám nikdo test dělat nebudepochybuju,že by doktor zaškrl v papírech na krevní obraz i test na marihuanu,kokain atd.proč by to taky dělal,že?
Jen si zajděte,nechte si změřit tlak,popiště mu problémy a uvidíte.
Studené nohy a brnění by mohlo znamenat špatné dokrvování. Mě by znepokojovalo to brnění i motání hlavy a stát se to mě, šla bych radši k lékaři. Jestli vám marihuana nerozhodia třeba tlak.
A jaký máte tlak? Můžete ho mít nízký. Když se Vám začne motat hlava, tak si sedněte, dejte nohy nahoru, nebo se předkloňte. Jinak byste mohl příště omdlít a nepěkně se někde uhodit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.