Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak říct že mi nevyšli důležité zkoušky?

Od: heitu* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, jak říct někomu pro mě důležitému že mi nevyšli důležité zkoušky? Ten člověk mě hodně podporoval jak finančně tak psychycky, a věřil že je udělám. Nevím jak mu to mám říct, mám trochu strach že mi přestane důvěřovat a ztatí ve mě naději. Jak bych mu to měla říct, aby to pro mě nebo něj nebylo nějak těžké?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jeka
hodnocení

10x

Napiš mu dopis. Až uvidí ty hrubky, které děláš, tak to jistě pochopí...

heitu*
hodnocení

Byla bych rád, kdybyste byl/a vážný/á je to pro mě důležité

hodnocení

2x

@heitu - Těžké to bude vždycky - pro oba. Záleží na tom, jestli existuje nějaká možnost opakování zkoušek nebo je to konec definitivní - podle toho bych volila způsob. Buď ve stylu "mrzí mě to, ale podruhé to dopadne dobře" nebo: "Je mi líto, že jsem zklamal/a vás i sebe. Můžu to nějak napravit?"

heitu*
hodnocení

Děkuji, alespoň někdo tady je vážný.

iz*
hodnocení

2x

Nehledejte žádné výmluvy, jednejte na rovinu, vysvětlete, proč jste se ke zkouškám nemohla nebo nestihla připravit.

PS: Podle mne si z Vás Jeka nedělá legraci, ta čeština je vážně hrozná. Jestli šlo o zkoušku z ní...

doplněno 27.04.18 22:11:

@Heitu, proč k jednomu tématu zakládáte dvě různé otázky? Přečetla jste si zdejší pravidla?

Jestli ty "důležité zkoušky" byly přijímací zkoušky na SŠ, hrála v nich čeština dost významou roli...

heitu*
hodnocení

Pravidla znám, a o přijímací zkoušky rozhodně nešlo. Byla bych ráda, kdybyste nepsal takovéto komentáře, je to pro mě jako urážka.

iz*

@Hejtu, znáš-li pravdila, řiď se jimi.

Nikdo tě neuráží, jenom reagujeme na tvé jednání i vyjadřování. (Možná si neuvědomuješ, jak může na jiné působit).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]