Nejste přihlášen/a.
Už jsem to tu nejednou psal a teď to sem dám znovu a konečně pod registrovanou přezdívkou aby jsme se vyhli vám určitě známích nepříjemností.
Berte v potaz i mé předchozí příspěvky z mé IP o tomto tématu.
Je mi 15 a od mala mám doma potíže které jsou hlavně kvůli matce.
Dřív jsem si myslel že je to tátou ale to co je to z něj udělala ona...
Tak před 3 lety to dopadlo tak že mě surově zbil za to že jsem chtěl jít k prarodičům a vyvolala to zas máma co mi to zakázala.
Každý den za mnou alespoň 20x příjde a řekne mi kde a co mám v lednici za jídlo a kdy si to mám ohřát a další jiné podobné věci a furt mi to opakuje jak kdybych byl nějaký blbec.
Od mala to řeším tak že prchám k prarodičům a prakticky mě vychovali oni. Teď jsem ale nemocný a nikam nemůžu a nevím co mám dělat protože mi to vážně už leze na mozek a člověku je až chvíli do breku.
Táta když je se mnou sám nebo když není doma tak je to jeden z nejlepších lidí co znám ale jakmile
máma neboli vysokofrekvenční siréna příjde domů tak se to všechno obrátí a z táty je nebezpečný agresor.
Na mámu ale nikdy ruku nevztáhl ale ne mě jo ale to si vysvětluju tím že nejsem holka a tu by nemlátil.
Několikrát ho podvedla s několika chlapy a když se to dozvěděl tak dostal infarkt a psychicky se zhroutil, psychické následky má dodnes. Ale i přesto všechno jsou spolu, nechápu... Ztrácí roky života které by mohl prožít s někým normálním.
Nejhorší je pro mě to že je neberu jako rodiče, za rodiče spíš beru svojí babičku a dědu, ty mě naučili jak se chovat k lidem,vážit si věcí, naučili mě manuální zručnosti. To znamená přesný opak co se mě pokoušela vtlouct do hlavy máma. Vím že ale všechno co dělá myslí dobře ale neví jak nám tím strašně ubližuje a pak mi je jí líto když už to táta nevydrží a vynadá jí do krav a do všeho možného, co jiného by ale mohla čekat? Podle mě vůbec ani trochu neví co dělá.
Právě se mě přišla asi po desátý zeptat jestli mám odhlášené obědy, když jsem řekl že jo tak mi nevěří. A každá pitomost jí neuvěřitelně rozčílí, to je její největší problém.
Ona věřila že ty chlapy v ní viděli někoho pro život ale šlo jim jen o jedno ale to si ještě doteď nedokázala přiznat, a zas mi je jí líto protože až se odhodlá si to přiznat tak jí to zdrtí. Nedoved si představit tu setrvávat ještě do 18. Ach jo, mám to s tátou těžký, co mám dělat?
Rodiče už nezměníte.
Co se svěřit odborníkům? Třeba tady linkabezpeci.cz/... - oni nejen vyslechnou, ale mohou dát i praktické rady.
Posloucháme a děláme vše pro to aby neječela. Je to těžký tady asi nikdo 15 letýmu klukovi věřit nebude
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.