Nejste přihlášen/a.
Zařaďte do jídelníčku močopudné potraviny např. Meloun, salátová okurka, rajčata, jablka. Z bylin Ostropestřec mariánský, kopřiva.
Já pro jistotu ještě dodám, že pokud máte problém se zadržováním vody v těle, chtělo by to vyšetření lékařem. Jen ten může najít příčinu a následně předepsat vhodný lék. I když se tomu bráníte, pod lékařským dohledem obavy mít nemusíte. Je důležité zároveň i hlídat si pitný režim, nepodceňovat to.
Wamp, hecla jsem se a vyposlechla celé. To, co ten kluk říká, si myslím také i když nejsem kulturista a nikdy ani nebudu. To povídání se dá aplikovat stejně dobře na jídlo a ještě několik věcí. Tělo se nedá oblafnout. Ale my ani netušíme, kdo se to ptá, kdo tuhle otázku položil. Možná dívka, která se nevejde do džín, možná stará paní, které otékají klouby, možná mužský, který zjistil, že má vysoký tlak. Odvodní se a rozhasí si potřebné nerosty a prvky a co já vím jak se to všecko jmenuje. Na to mě kdysi upozorňoval kamarád doktor, který mi "čurací" prášek odmítnul dát.
No, tak já se obávám, že si tady někdo myslí, že když se dokáže "odvodnit", tak že tím pádem zhubne. To dělali a dělají snad boxeři, když potřebují okamžitě snížit váhu, tak na to mají takové ty potící pytle. Tam vlezou a potí se a potí až se dostanou na požadovanou váhu. Ale to je krátkodobá záležitost. A hlavně, ti jsou pod dozorem lékařů. takže žádné podobné "hokus-pokusy" s vlastním tělem nepodnikat. Tělo potřebuje vodu, aby mohlo fungovat. Pokud chcete shodit kila, jezte zeleninu. Teď k tomu budete mít příležitost. Brzy bude v obchodech všeho dost a snad za příznivější ceny.
Furon, je to lék na předpis. Účinek je dokonalý, do půl hodiny to poznáte, je třeba mít na dosah WC. Nebrat ho na noc, jinak se nevyspíte. Můj rodinný příslušník ho užívá ke svému kardio onemocnění a občas si zobnu taky...takže vím.
Pardon, zapomněla jsem, že chcete odvodnění přírodní cestou...
Nevím, jestli máte nějakou nemoc, ale pozoruji, že mnoho lidí kolem mne se snaží řádně zavodňovat, aby předešlo zdravotním problémům ...a najednou přijdete s Vaším odvodňováním, proč vlastně? Jestli máte nohy nateklé jako konve, tak to chápu.
Voda, to je smutné, že se tady musíte zpovídat z Vašich zdravotních problémů a číst zároveň laické odpovědi na odvodnění. Přitom Vaše otázka byla jasná a jen pár odpovědí k věci, zato hromada odpovědí k ničemu...
Přírodní diuretika, ať už citrusy nebo bylinky (kopřiva, bříza...) také ale bohužel způsobí, že budete chodit na záchod častěji. Zároveň přivádíte bylinnými čaji do těla vodu, kterou se z něho právě snažíte dostat.
Radila bych pozvolna zhubnout, upravit tuky ve stravě. Vysoký tlak velmi úzce souvisí s nadváhou.Zatím se třeba domluvte s lékařem na trochu nižší dávce Furonu.
Voda, tak jsem se moc nemýlila. Chcete zhubnout. Já jsem si na to totiž vzpomněla. Už je to mnoho let, ale někde jsem se s tím setkala a jednalo se právě o hubnutí. Snad to bylo ještě za komunistů, kdy lidé zkoušeli všechno možné a neověřené. Takové ty babské rady. A sháněli se tenkrát pokoutně nějaká léčiva na odvodnění organismu. Je to nebezpečné a je to nesmysl. Je to všechno o způsobu stravování. Věřte mi. A určitě neberte žádné takové přípravky bez doporučení lékaře. tenkrát se také pojídala a popíjela všelijaká projímadla. Jako byla Šaratice. I to samozřejmě odvodní, když máte průjem v jednom kuse. Ale je to zdraví nebezpečné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.