Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyrovnání se s rozchodem

Od: jakell® odpovědí: 7 změna:

Zdravím, před týdnem jsme se s mojí ex rozešli z důvodů, že ona chtěla pauzu, ale já už toho měl dost ( jejího neustálého chození za chlapy na párty, kamarády na pivo, psaní mi, že se cítí sexy v 11 v noci, když má kolem sebe chlapy, keří ji údajně nabalují a hlavně chození za svým ex ).

Nebyli jsme spolu moc dlouho, ale prožil jsem s ní parádní 4 měsíce, bohužel v únoru jí defakto přeplo (třeba k tomu pomohl otřes mozku, který prodělala). Nejvíc mě asi štve ta náhlá změna, protože já pro ni dělal první poslední ( od malých překvapení, přes květiny až po ohňostroj ) a také čím víc nad tím přemýšlím, tak tím víc si myslím, že mě podváděla. Protože my jsme sexovali úplně normálně 2x do týdne, ale právě od toho února, kdy chodívala na dlouhé večerní procházky do lesa se svým ex a někdy i jeho kámošem, to prakticky už nechtěla a mě se to nezdálo.

Zkrátka a dobře potřeboval bych poradit, jak na tu minulost nemyslet. I když mám kolem sebe pořád kamarády, rodinu a snažím se něco dělat, ty vzpomínky se ukážou a já pak začnu přemýšlet. Nesnáším totiž samotu a bez přítelkyně to je pro mě na prd. I když vím, že přijde určitě lepší, než moje ex která dělala ještě víc věcí, než jsem tady popsal.

A ano byl to můj první vztah a trval, díky ní, jen 6 měsíců.

doplněno 26.04.18 07:30:

Děkuji všem za odpovědi. Dost mi to pomohlo slyšet to takto neutrálně.

No a včera jsem se náhodou dozvěděl od jejích kamarádů ze ZŠ, kteří zjistili, že jsem se rozešel a řekli mi tedy, že má ex už na ZŠ jela po každém a teď taky. Tváří se jako andílek, ale vlastně jí jde a šlo jen o sex, už od ZŠ. I na párty kde jsme tančili spolu najednou začala tančit s jiným borce, i když vedle sebe měla mě.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

odp
hodnocení

5x

Byla to spíše asi taková coura. Možná se líbila chlapům, ale to jí věčně nepotrvá. Tak si představujte, jak jí jednou potkáte zavadlou a vy budete mít po svém boku novou krásnou a slušnou partnerku. Ten pocit bude nádherný. A píšete,že máte kamarády a pořád něco děláte, to je také skvělé.

hodnocení

2x

Jak to tak čtu, tak samá chyba.. V čem? Jste asi ještě mladí-podle toho, že to byla tvoje první.

Chyba v tom, že ses na ni nevykašlal hned jak chodila za chlapama na párty apod.

Pak v tom, že jsi pro ni dělal první poslední..s mladou holkou se dnes nesmí jednat v rukavičkách, to ji nerajcuje..ona potřebuje cítit, že ji máš jakoby na háku a nevysíš na ní. A že chodila pak se svým ex a kamošem do lesa nebo kam..asi si dávaly trojku nebo co, když doma nic nebylo? Nevím nevím, ale po tomhletom všem, bych to měl dávno ukončené a ani bych na ni nemyslel a spíš bych myslel na budoucnost. No jasně, první vztah, to se snadno řekne no. Ale mladá, vypadá to, že chce asi poznávat a porovnávat..

Ted to chce asi trošku oddechnout, nabrat síly a hledat jinde nějakou "lepší".

hodnocení

2x

Já si myslím, že jste měli různé představy o tom, co to je sex. 2x do týdne, to je jako v manželství po x letech. Evidentně si to myslela i ona a tak chodila na procházky z jinými. ;) Také pohled na život se liší. Ty chceš dívku pro vztah a ona je velký temperament a od muže očekává něco jiného, než jsou pozornosti a láska.;) Rozuměj, neříkám, že je to špatně nebo dobře. Je taková a takovou ji musíš brát. Nikdy by to nedělalo dobrotu a ty bys byl hodně nešťastný. Čas, bolest z rozchodu setře. Svět je plný dívek, jen se dívej!

hodnocení

2x

Vážení, máte sice všichni pravdu, ale přečtěte si znova otázku. Tazatel se neptá, jestli, proč a jak se rozejít (to už udělal), tazatel chce radu, jak na ten vztah co nejdřív zapomenout. Na to je ovšem rada mnohem těžší a Vaše odpovědi jsou tak lehce mimo.

Sám neporadím, protože to neumím a v několika případech bych tuhle radu potřeboval sám :(.

hodnocení

2x

@jakell - Zkrátka a dobře potřeboval bych poradit, jak na tu minulost nemyslet.
Jediná rada je vydržet. Když máte tělesné poranění, taky se nějaký čas bude hojit - dny, týdny, měsíce, podle závažnosti a vaší konstituce.

Tohle je to samé, jen to trauma není vidět. Hlavně se nesnažte urychlit léčení nějakým "vztahem pro zapomění" - to jednak nepomáhá, jednak může ublížit - někdy i oběma zúčastněným.

hodnocení

2x

Zdravím.Tady pomůže jen čas. Nepitvejte se v tom, každý vztah nám dává do života nějakou zkušenost. A byly určitě i hezké chvíle mezi vámi. Prostě jste se k sobě nehodili. Smiřte se s tím, i rozchody k životu patří. Někdo se s nimi vyrovnává lépe jiný hůře. Choďte mezi lidi, najděte si třeba nového koníčka který by Vaše myšlenky zaměstnal jiným směrem a motivoval Vás třeba i k hledání vztahu nového.

hodnocení

0x
Nejlíp se zapomíná s novou přítelkyní nebo si najdi nákýho koníčka práci který se budeš věnovat tak abys nemusel myslet na to co bylo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]