Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ceny Uber Taxi a spolehlivost služeb?

Od: koumes* odpovědí: 2 změna:

Díval jsem se na odhady cen pro jednotlivé destinace.. Třeba na letiště mi to ukázalo cenu 30E a taxika normálního jsem našel za 25E...Proč se ti taxikáři bouří, když člověk který chce dělat odvoz musí živit sebe i Uber?

Druhá věc, kde ten Uber vlastně jezdí? Když si zadám odvoz z menšího města, nenabídne odhad ceny žádný. To jezdí jen po velkých městech, proč?

Třetí věc. Jaká je garance, když si objednáte uber taxi na konkrétní den a hodinu a on se na vás vykašle, třeba zaspí a nedojede? Co potom? Vy nedorazíte třeba na nějakou dovolenou, propadne Vám zájezd a co já vím. Co na to Uber? Kdo vám zaplatí škodu?

(odhady:

uber.com/...

)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x
Jezdi tam, kde se jim to vyplati... cesta na letiste je cca 400-500 jak s uberem tak s taxi, z prdelovic 600-700, liftago ze smichova z plzenske i 320 podle ridice :) objednavat si nic nemusite.. priletite spustite appku a vyberete si ridice, nez stihnete cigaro, sedite v aute... naopak to same. Navic liftago spustilo objednavani na letiste, ale k cemu to je, kdyz neletite ve 3 rano, ridicu je okolo vas vzdy nejmin 3-5. Apod. Na internetu je nejmin 5 taxi stranek na letiste pod 500-600 z centra. Asi to moc prozivate nebo nekam letite poprvy :) V jinych zemich hraje uber dulezitejsi roli, v Asii pak Grab taxi

hodnocení

0x

Tak především: UBER není TAXI, UBER je podvod! A ceny jsou skutečně srovnatelné s cenami klasických Taxi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]