Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sporit synovi?

Od: gfgj odpovědí: 7 změna:
Poradte kde sporit 11letemu synovi, vybral sem penize z penzijniho sporeni a nevim kde je "zhodnocovat" dal. Dalsi penzijni uz nejde. Tak co s penezi?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Uzavřete dvě stavební spoření, jedno na sebe a druhé na syna. Spoří se 6 let, tak budete mít pro syna k 18. narozenínám vhodný dárek, např. na další studia atd.

paw*
hodnocení

1x
Za me stavebni sporeni. Ale jsou i jine produkty.

tiffany*
hodnocení

0x

Možností je také třeba penzijní připojištění u Allianz pojišťovny.

joudic*
hodnocení

0x

soucasne uroky jsou tak usmevne, ze to je uplne jedno, zkuste radsi cyklicky statni dluhopisy apod

lucie*
hodnocení

0x

Já mám u ČS spořící účet a podílové fondy(konzervativní mix,to obchodují za mě,bez rizika)...a také akciove fondy(navolila jsem je omylem,ale nevadí mi to,počkám na vhodný čas,prodám a něco to vynese)U těch produktů jsou tak nejvyšší úroky,samozřejmě i tak jsou malé,dnes to není nikde žádné terno.

andyy
hodnocení

0x

Nechte si je na svem uctu, Penize dnes, pokud nemate ranec jak prase a neumite v tom chodit - nezhodnotite. Az kluk vyroste, date mu hotovost, co z toho zbyde. Zadne fondy, zadne sporeni, zadne pojistovny ... vsechno je startem podporovana zlodejina a lichvarna ;)

hodnocení

0x
Stavební spoření ani spořící účet nepokryje ani inflaci, takže se nevyplatí ty peníze tam nechat ležet. Co tak třeba dividendove akcie? Tam jste nad inflací
.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]