Uzavřete dvě stavební spoření, jedno na sebe a druhé na syna. Spoří se 6 let, tak budete mít pro syna k 18. narozenínám vhodný dárek, např. na další studia atd.
Já mám u ČS spořící účet a podílové fondy(konzervativní mix,to obchodují za mě,bez rizika)...a také akciove fondy(navolila jsem je omylem,ale nevadí mi to,počkám na vhodný čas,prodám a něco to vynese)U těch produktů jsou tak nejvyšší úroky,samozřejmě i tak jsou malé,dnes to není nikde žádné terno.
Nechte si je na svem uctu, Penize dnes, pokud nemate ranec jak prase a neumite v tom chodit - nezhodnotite. Az kluk vyroste, date mu hotovost, co z toho zbyde. Zadne fondy, zadne sporeni, zadne pojistovny ... vsechno je startem podporovana zlodejina a lichvarna
Stavební spoření ani spořící účet nepokryje ani inflaci, takže se nevyplatí ty peníze tam nechat ležet. Co tak třeba dividendove akcie? Tam jste nad inflací .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.