Nejste přihlášen/a.
Poprvé si něco kupuji na Alza a nejde mi nastavit osobní převzetí na pobočce. Chci si to vyzvednout na centrále v Holešovicích a když jsem se konečně proklikala přes docela zajímavě skrytou možnost převzetí na prodejně a kliknu na "vyzvednout na této prodejně", tak mě to ve formuláři nezapíše, že mám vybraný tento způsob vyzvednutí. Nejde kliknout na ikonku "pokračovat" k vyplnění dodacích údajů. Když na to chci kliknout, tak se tam objevuje, že musím vybrat dopravu a platbu. Kyž dám zase znova zvolit dopravu a převzetí na centrále, tak se to zase nezapíše. Když dám jakýkoliv jiný způsob převzetí (kromě vyzvednutí na prodejně), tedy dopravu za peníze, tak už to dál funguje. Nevím, jestli je tam nějaký cenový limit pro vyzvednutí nebo něco podobného, ale když jsem zkoušela přidat další zboží za několik tisíc a tak, tak mi to pořád nešlo zadat k vyzvednutí na prodejně. Nevím co mám udělat, abych si mohla zboží, které chci u nich koupit, normálně vyzvednout na té jejich prodejně. Děkuji za rady.
Dobrý den. Teď jsem to zkoušel a mě se možnost vyzvednutí v Holešovicích objeví hned. Následně je tam volba způsonu platby. Také zvolím a pak se dostanu k vyplnění e- mailu. Kliknutí na "pokračovat" funguje. Zvolil jsem flashku za 189,- , tak cena asi nehraje roli. Já v Alze nakupuji jedině s vyzvednutím v Holešovicích.
Já tam mám "doprava a platba" a mám tam na výběr jen 3 možnosti. "Nejvýhodnější doručení až domů" za 119 Kč, "Praha-Kurýr" za 179Kč a "Česká pošta-doručení na poštu nebo do balíkovny" za 55Kč. Když kliknu na tu poslední možnost, tak mi vyjede nějaká aplikace, kde se vyhledává podle PSČ, Když tam zadám 17000, tak mi v pravo nahoře vyjede možnost "ušetřte 55Kč - vyzvednou nákup v blízké Alza prodejně" a možnost "ukázat na mapě". Na to když kliknu, tak se mi objeví ikonka "vyzvednou na této prodejně" (je to ta centrála v Holešovicích v Jateční ulici) a na to když kliknu, tak se nestane nic a ve formuláři dopravy nemám nic vyznačeno. Tak nevím co to je.
V Alze s osobním vyzvednutím a zaplacením v Holešovicích (ať už hotově, nebo kartou) jsem už nakoupil několikrát a nikdy problém nebyl. Něco asi děláte špatně, ale co, to lze těžko takhle na dálku posoudit.
Mimochodem možnost osobního vyzvednutí na prodejně nebvyla nijak "zajímavě zkrytá", ale běžně se nabízela. Tam bych asi hledal chybu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.