Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,je mi 20let,jsem nezaměstnaný nestuduji,a chtel bych si zalozit bankovní účet.
Chtěl byxh se zeptat kolik budu platit mesicně a ktera banka pro mě bude nejvýhodnějśí.
Děkuji za odpovědi..Hezký den.
Nelze jednoznačně odpovědět. Na založení účtu stačí občanka a nevelký zakládací vklad. Každá banka to může mít jinak, ale u běžného účtu řekněme řádu stokorun. Pokud nechcete účet s nějakými výhodami (například bez poplatků), nemusíte na účet dál vkládat vůbec nic, ovšem musíte počítat s tím, že Vám bude častka o měsíční bankovní poplatky ubývat. Který účet a u jaké banky záleží na tom, k čemu ho chcete využívat, to Vám tady asi nikdo neporadí. Nechte si poradit v několika bankách, ale pozor! Každá banka se bude vždycky snažit, aby to bylo výhodné především pro ní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.