Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistím dluhy s.r.o., kterou chci koupit?

Od: pavelvoracek odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám zájem koupit jednu s.r.o., ale nevím,jestli má nějaké dluhy. Je možné při koupi společnosti dát do smlouvy, že firma nemá žádné pohledávky a tudíž pokud se nějaké najdou, tak se mně nebudou tím pádem týkat? Jak se mohu vyvarovat případným potížím? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Celá akce bude velmi složitá..

Exekuce a podobné jsou za poplatek v databázích CEE, úvěry v NRKI a BRKI. Pak jsou ještě různé obchodní vztahy a smlouvy s jinými subjekty. Teoreticky by měla firma mít účetní závěrku, kterou vám předloží. Ale zpracuje ji účetní, který může udělat chybu...

doplněno 23.04.18 11:12:

gnosus.bisnode.cz/...

sebod*

jmlc. Co to znamená exekuce a PODOBNÉ?

pavelvoracek
hodnocení

Jde mi třeba o nezaplacené faktury, které dotyčná firma dluží a tyto nebudou uvedeny v koupy s.r.o.

iz*
hodnocení

0x

Pokud zaměňujete aktiva s pasivy (pohledávky se závazky/dluhy), bylo by podle mne lepší se v této záležitosti radši nechat zastoupit někým, kdo se v tom aspoň trochu orientuje.

pavelvoracek
hodnocení

A koho máte přesně na mysli, zastupovat,kdo tomu rozumí? Advokáta?

111®
hodnocení

0x

firma se kupuje se všemi závazky a pohledávkami, pokud tohle nevíš tak nic nekupuj..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]