Nejste přihlášen/a.
Ano, myslím, že jste si to pokazila. Příliš se angažujete a tím mu můžete lézt na nervy. Přestaňte ho jakkoliv obtěžovat. Když bude chtít, ozve se Vám sám. Svůj zájem jste dala dostatečně najevo, teď je řada na něm. Pokud o Vás zájem neprojeví, respektujte to a nekontaktujte ho. Netlačte na pilu, mohl by Vás odkázat do patřičných mezí a Vás by to pak mohlo mrzet a trápit.
Dobrý den, ten "chat" začněte třeba tak, že až si půjde zase na obědě přidat řeknete něco vtipného. Např. "Dneska dobře vařej, co?" nebo "Tebe bych nechtěla živit." + krásný úsměv. A potom hovor rozvíjejte dál (také hned zjistíte, jestli se chlapec "čapnul"). Uvidíte, že to je lepší, než neustále používat techniku, protože se jednou stejně musíte potkat osobně a povídat si osobně - tak se nezdržujte psaním na různé soc. sítě nebo mobil. Zdravím!
Co je ig?
Podle mne o tebe zájem nemá. Přidat si šel, protože měl hlad a protože mu chutnalo, nikoliv kvůli tomu, že´s tam zrovna stála.
A příště jednej (nejen) s kluky na rovinu. Zjišťovat si o někom, co ti nechtěl svěřit sám, "sledovat" jej s kamarádkou a vnucovat se nejsou vhodné způsoby, jak (nejen) kluka zaujmout.
Kdyby to ještě pořád nebylo jasné: Udělala´s všechno proto, abys jej odradila.
Zdravím
Tak vy o něj tedy tak stojíte? To je od Vás roztomilé Nebojte se a zkuste ho oslovit ať již někde na chatu nebo lépe bude-li příležitost v reálu, vím tam to bývá těžší. No a pak už to záleží pouze na něm, jestli to bude z jeho strany "NE" tak tedy ne, s tím nic neuděláte a budete se s tím muset smířit, mnohdy ale v těchto věcech dochází k řadě různých nedorozumění kdy si to jeden nebo druhý vyloží jinak a po letech se pak na nějakém srazu nebo jinde dozvíte že by jste vlastně oba třeba i "ANO", ale život už se vyvine jinak, aby se předešlo různým "spekulacím" je třeba navázat nějakou komunikaci, takže opakuji nebojte se zkuste to, když ne tak ne za optání ale v podstatě nic nedáte.
P.S. K dotazu. Jestli jste si to podělala? Pochopitelně je to dost individuální, někomu může váš projevený zájem imponovat , někoho lekat a odrazovat, někoho odpuzovat, záleží na povaze jak to kdo bere...
Ahoj, rozhodně mu nic nepiš, to je to nejhorší.. Normálně s ním promluv z očí do očí. Třeba ho alespoň pozdrav.
Psát na Instagram, Messenger. No jéje Taky mi tak pár holek psalo a jak jsme spolu měli mluvit v reálu, tak měli problém mě i pozdravit, natož si o něčem popovídat. Z tohoto důvodu jsem si tyto nesmysly jako Instagram a Facebook smazal a už nikomu nezbývá nic jiného, než mě oslovit z očí do očí a můžu ti říct, že je to takto nejlepší, na nějaké psaní se vykašli. A pokud si maže tvé žádosti na IG, tak nevím, jestli má zrovna zájem, každopádně zjistíš to jen jedním způsobem, když s ním promluvíš. Přeji ti hodně štěstí a hlavně buď sama sebou a nebuď při rozhovoru nervózní.
V první řadě mrkni na YT na nějaký beauty tutorial. Poradí ti jak ze sebe udělat dívku co bude moc hezká a klukům se líbit (neříkám, že teď tomu tak třeba není). Nauč se si udělat hezký make-up, kup si nové oblečení v OC (ne u vietnamců), v zrcadle natrénuj hezký úsměv a pak nenápadně kolem něj občas projdi a usměj se.. uvidíš, že ti napíše sám.. hlavní je mít zdravé sebevědomí a myslím, že tímhle ho opravdu získáš nic není ztraceno, jen musíš udělat pár změn (můj názor)
Nemůže tohle všechno dělat, protože chce vědět, kdo je ta vtěrka? To, co děláš, to je pronásledování. Nedělej to!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.