Nejste přihlášen/a.
Skoč do lékárny pro MUNDISAL GEL NA AFTY. Vyzkoušela jsem vše možné, jen tohle mi zabralo vždy dobře a rychle. Hlavně natřít gelem před jídlem a můžeš se najíst bez bolesti. Nejen umrtví, ale i léčí. Řezat aft slyším prvně v životě a to jsem docela dost stará.
Ano, souhlas, fialová "genciálová violet" jenom všechno zaneřádí, umýt a vylprat se to nedá a na nic to nepomáhá.
Neboj, afty se neřežou. Než někam pojedete, vyplachuj pusu neslazeným, vlažným čajem. Naber do pusy a drž. Můžeš spolknout, nic se nestane. Klidně vyplivuj. Zvláště pak po jídle. Čaj je dobrou dezinfekcí. Je několik způsobů, jak si pomoci, ale čajový je nejjednodužší a také velmi účinný. Nebereš prášky? Antibiotika?
Zubaři někdy dávají na záněty v puse a na afty nějakou vodičku (roztok) vonící po hřebíčku (kuchyňském koření). Když se aft někdy udělá někomu na dovolené nebo mimo svého zubaře, tak si docela jednoduše vezme v samošce koupí hřebíček, jeden si dá do pusy na bolavé místo a nekouše. Pouze to stačí mít v puse, dumlat a nechat působit sliny. Držet v puse třeba několik hodin, před jídlem vyplivnout a pak si vzít nový.
Ahoj Aničko.
Kokosový olej jistě doma máš,že?
Takže,vezmi si ho cca jednu lžičku,nechej ji rozpustit v ústech a tzv.ho prokloktávej v puse.Mělo by to být dvacet minut.
Pokud nevydržíš první den,dělej to třeba pouze deset minut.
Kokosový olej se doporučuje v Ájurvédské medicíně po staletí.
Působí antibakteriálně,odstraňuje veškeré bakterie a viry z dutiny ústní.
Stahuje také dásně a čistí zuby.
Na afty pomáhá
Provádět nejlépe ráno a pak vyplivnout! Přešly do něj nežádoucí látky / toxiny/ ze sliznic v ústech. Až pak si vyčistit zuby. Také je možné potom použít ústní vodu s propolisem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.