Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se přihlásit na FB bez tel. čísla

Od: nikdo* odpovědí: 9 změna:

Dnes jsem se pokusil připojit na FB a zatvrzele po mně vyžaduje telefonní číslo. Prý, kvůli podezřelým aktivitám. Kromě přihlášení se do diskuzí, ho nepoužívám. Nechci mu ho dát, nic mu do něj není. Mělo by snad být jen na mě, jaké údaje zveřejním. Notabene po jejich nedávném prů..ru. FB občas potřebuju, kvůli přihlašování se do různých diskuzí, a tak rady "nepoužívej to" jsou mi k ničemu. Zadat tam falešné číslo nechci, nevím, co na to číslo budou potom posílat. Nemáte někdo řešení jak to obejít? Co na to GDPR?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, asi bych si koupil nejlevnější předplacenou SIMku a používal bych ji jen pro FCB. Ovšem, nevím, jestli je to správné řešení - ale stávající tel. číslo by zůstalo pro FCB neznámé. Zdravím!

doplněno 22.04.18 12:09:

Nemáte zač. Snad by toto řešení uspokojilo FCB i Vás.

doplněno 22.04.18 15:58:

lego - předplacenka je anonymní a bez osobních údajů. Jestli je anonymní a bez osobních údajů i nějaký vhodný paušál, tak klidně.

nikdo*
hodnocení

Tohle řešení s předplacenkou mě nenapadlo. Dík.

Nez predplacenku tak radsi pausal treba One Mobile nebo CEZ mobil.
Abychom tu casem neresili: mam kredit a nechci aby mi propadnul, proc dobijet kdyz jsem kredit neprovolal nebo ze uz je cislo zruseno a neni jak se prihlasit.

ben - s tim souhlasim, hlavne neobjednavat postou a dobijet za hotove..

karel*
hodnocení

1x

Zadal jsem jen email /na ten účel vytvořený/ a FB funguje ...

mytrix*
hodnocení

0x

Nelze to obejít. A co na to GDPR? Pokud nechcete číslo dávat nemusíte. Nicméně na druhou stranu Vám nemusí být služba (facebook) poskytována.

hodnocení

0x

Nevím ale já tč nedával a funguje to i bez.jakmile to nepůjde pak jej zruším a hotovo

mm*

nezrušíte, protože bez tel. čísla se uz tam neprihlasíte

Hmmm jste si tím tak jistý že se nepřihásím? zajímavé před chvílí jsem bez udání svého TČ byl na FB !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]