Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odepsat na inzerat na seznameni

Od: abecede odpovědí: 8 změna:

Poradte mi jak nejlepe odepsat na inzerat, na vazne seznameni.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Naprosto pravdivě a, pokud možno, bez pravopisných chyb.

petr123*
hodnocení

1x

Jasně že pravdivě a tak dál... ale pokud to půjde tak i nějak zajímavě, vesele, prostě aby to zaujalo. Nejde o životopis do pracovní agentury, ale o hledání partnera. Je možné že odpovědí dojde víc tak je potřeba trošku se odlišit. Ale s rozumem aby z toho nebyla estráda...

Držím palce ať to vyjde. Z vlastní zkušenosti vím že se to občas podaří. *pusa*

lidus*
hodnocení

1x

Před 30 lety jsemz nudy na internátu odepsala na inzerát z Mladého světa a jelikož ten co ho psal nestíhal odpovídat, rozdal podle bydliště odpovědi kamarádům.Dodnes můj muž říká, že mě dostal přidělenou.napište krátce a pravdivě,držím pěsti aby to vyšlo.

arimas*

tak to je super :))

dejavu*
hodnocení

0x

Jak zní ten inzerát? Pak lze poradit víc :)

arimas*
hodnocení

0x

presne jak jiz bylo napsano HLAVNE pravdive protoze pravda stejne vyjde najevo... vzdycky!

lidka*
hodnocení

0x

Určitě pravdivě a podobným stylem, jako byl inzerát, který vás zaujal. Ale v každém případě bych tam nenasypala o sobě veškeré informace. Asi je možné se přes inzerát seznámit, ale spousta z nich jsou i srandičky a nebo i nekalé úmysly. Takže bych na počátku seznámení byla přiměřeně "tajemná". I to může zaujmout, ale nesmí odradit. Jak píše dejavu, důležitý je text inzerátu. Hodně štěstí! *placni*

rencule*
hodnocení

0x

Pravdivě, upřímě a hezky :) Pochválit, vychválit...hlavně si na nic nehrát...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]