Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mastička do Anglie

Od: infernet odpovědí: 11 změna:

Zdravím,

nevíte někdo, jestli mohu do Anglie poslat v balíčku mastičku na alergii? Je nějaký obecný zákaz? Léky by se posílat neměly, ale mast? Je to vlastně krém (s léčivým účinkem - ale to mají Hašlerky taky). Kontrolují to nějak? Nemáte někdo zkušenosti?

Děkuji za rady.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, posílám pravidelně (v bublinkové obálce a normálně do schránky) do jiného státu EU přípravek zakoupený u nás v lékárně (tablety) a nebyl žádný problém (normálně doručeno). Jenom to dobře zabalte, aby se to nějak nezmáčklo a nevyteklo to. Jinak na tom nevidím nic nelegálního (pokud je to zakoupeno a není to nějaká domácí mast s "příchutí" zakázané látky). Zdravím!

infernat
18.04.18 20:22
hodnocení

Dík.

hodnocení

2x

Já bych se tím tolik netrápila. Mast na alergii, není nic zakázaného. Klidně bych to důkladně zabalila, aby to neprasklo, nebo nevyteklo a poslala. A nic na to nepsala, jako že se jedná o nějakou mast. Prostě normální malý balíček. Já si objednávám z Číny pilulky Chlorelly a také mi normálně dojdou a jde to přes celnici. Co asi se může stát, Nic. Leda že to vrátí odesilateli a tomu se mi nechce věřit.

rqte
hodnocení

0x

Zde je, naštěstí, zakázano navádět k nečestnému, nekalému jednání. Respektujte, prosím, pravidla, nikdo přece nebude zkoumat, jetli posíláte "mastičku", lék, nebo "léčebnou mastičku".

infernet
hodnocení

Tomu nerozumím. Co je nekalého a nečestného na dotazu, jestli někdo někdy poslal mast do ciziny? Na webu se objevují odpovědi ano i ne, tak jsem se zeptal tady. Nic víc.

iz*
hodnocení

0x

Mast je – pokud vím – lék, nikoliv "krém s léčivým účinkem.

infernet
hodnocení

No tak na toto jsem čekal. Pravda, trochu jsem si na tak odbornou odpověd naběhl, ale já nedebatuji o tom, co je mast, ale chtěl jsem radu, jestli se dá nějak poslat. Což jsem se od vás zjevně nedozvěděl. *alene*

rv*
hodnocení

0x

Buď to dojde (což je pravděpodobnější), nebo nedojde. Nakupuji z ciziny všechno možné a mnohé z toho vypadá jako mast, lék a vždy to došlo.

infernet
18.04.18 20:32
hodnocení

Díky.

hodnocení

0x

V Anglii nemají "mastičku na alergii"?
Nebo proč ji tam chcete poslat?

infernet
hodnocení

Protože vím, že tato zabere.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]