Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosí můžete mi podrobně poradit jak probíhá zasnoubení a vše okolo něj? Zajímalo by mě to, děkuji
Zde máte pár tipů : ona.idnes.cz/...
Není to přesně to,co potřebujete,ale mohlo by to pomoct...
Není to o prstýnku a ani o místě, způsobu...hlavní je, že je to ze srdce. Zeptej se při procházce, doma u televize, u večeře, uvař...ve vaně, večer před usnutím...jen tak...uprostřed nějakého rozhovoru...překvap, potěš...a je jedno jaký ji k tomu dáš prstýnek, bude ráda i za prstýnek z poutě...No dobře, tak ten opravdickej udělá větší radost, ale věř, že je to všechno jedno, protože už ten skutek, to že to tak cítíš a chceš to udělat mluví za vše a vezme jí to dech...Přeju hodně štěstí
A dál ještě něco k tomu by nebylo?
To se předává ihned snubní prstýnek? Co když třeba nevím velikost?
Poradí někdo?
Ne snubní,ale zásnubní!
doplněno 06.01.10 19:10:U nás to proběhlo v krásný hospůdce při večeři-samozřejmě kytku s sebou!
já velikost vyřešil tak, že jsem jí na chvíli sebral prstýnek, který na tom prstě nosila, zašel do zlatnictví a tam mi řekli jaká je to velikost. raději kup větší. Změnšit i zvětšit se dá vždycky. Ve slušném zlatnictví ti rovnou řeknou ať s tím kdyžtak přijdeš, že to udělají. Mě dokonce na počkání resp. do hodiny.
Předání je na tobě, někdo odříká spousty vět o tom, proč to dělá a pak jí prstýnek nabídne, někdo obráceně a někdo si vystačí s jedinou větou... asi tušíš jakou. Jde to udělat doma v koupelně i na Václaváku. Záleží na povaze obou.
Lepší se méně stesovat, děláš to prvně a to se cenní... cenní se už to, že to vůbec děláš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.