Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bracha a přítel

Od: lussi odpovědí: 5 změna:
Dobrý den ,mám mladšího brachu ,je mu 16 let.
Když jsem byla se svým bývalým přítelem (byly to 2 roky )
tak ho měl můj bracha strašně rad a měli spolu vyborny vztah ,oba hráli tenis ,takže si náramně rozuměli tolik času co se spolu nahráli ,navíc můj bracha je takový nadšenec do sportu ,můj bývalý přítel taky ,bral ho sebou na fotbal hokej ,hráli spolu hry na playstationu (samozrejme fotbal a hokej pořad dokola)
Bohužel už nějaký cas s nim nejsem a mám nového přítele ,rozešli jsme se z me strany... Trápí mě to ze můj bracha s mojim novým přítelem nedokáže navázat nějaký lepší vztah,možná je to způsobeno tím ze je to pravý opak bývalého žádný velký sportovec to není ,ale zase je hodně manuálně šikovný a mému brachovi takové věci nic neříkají...
Nejhorší je to ze mu to dává najevo,když jsme naposledy byly u nás tak před přítelem rekne skoda ze tu teď není David (můj bývalý přítel ) ze by si šel něco zahrát.Jednou mi bracha i řekl mezi čtyřma očima ze ho stejně nemá rad a mít nebude

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím. Bratrovi se nedivte, on to má prostě stejně jako Vy. Také myslíte na bývalého a srovnáváte ho se současným partnerem. Holt když je nám s někým dobře, rozumíme si s ním, máme ho rádi atd. tak pak vzpomínáme a stýská se nám. Váš bratr se časem smíří s tím, že jste si našla nového partnera a je zkrátka takový jaký je. Problém podle mne není v tom, že bratr řekl na hlas to co si myslí. Problém je, že Vy sama si to myslíte též a vidíte rozdíly mezi oběma muži a srovnáváte je. Možná nemáte minulost v sobě ještě tak docela vyřešenou...?

poradte.cz/...

hodnocení

0x

Časem ho snad respektovat bude, ale pokud si s bývalým přítelem tak rozuměli a měli tolik společného, tak už žádného nebude mít tolik rád.

< Nejhorší je to ze mu to dává najevo,když jsme naposledy byly u nás tak před přítelem rekne skoda ze tu teď není David (můj bývalý přítel ) ze by si šel něco zahrát.

To mu vysvětlete, ať před přítelem neříká.

hodnocení

0x
Netlač ma pilu on se časem srovná
Před lety sem poznal holku měla 3 děti ty malý mě brali v pohodě ale ta starší ta nák nemohla překousnout že už mámu nemá jen pro sebe
Nechal sem tomu volnej prúběh jak šel čas jí lecos došlo a dnes je vše v nejlepším pořádku

hodnocení

0x

Ahoj.

Jak zde již bylo řečeno = netlač na pilu.

Je to tvůj přítel a milujete se.

To je prvořadé.

Mně také zpočátku nesedly přítelkyně mých starších bratrů.

Po čase jsem zjistila,že jsou to príma holky a dnes jsme v podstatě kamarádky.

Tvůj bratr měl rád Davida,jelikož měli stejné zájmy.

Bratr je puberťák,manuální práce jim dnes nevoní.

On se srovná,neboj.Až zjistí,že neumí to či ono,zcela jistě půjde za Tvým přítelem pro radu... :)

iz*
hodnocení

0x

Souhlasím s @KapkouNadeje, ani podle mne není problém ve Vašem bratrovi, ale ve Vás. Dokud budete srovnávat Vy, nemůžete se divit, že srovnává i Váš bratr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]