Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výsledek pohovoru

Od: jararaca* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, jsem zaměstnán, čeká mě pohovor na jinou práci, ale chci jít i na další pohovory, nejsem ještě rozhodnutý. Pokud mě budou chtít přijmout, je vůbec vhodné požádat o čas na rozmyšlení a jakým způsobem? Dlouho jsem žádný pohovor neabsolvoval, tak nevím, jestli zaměstnavatel v případě zájmu si chce hned "plácnout".

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Pokud o to zaměstnání stojíte tak je dobrý moc neváhat neb se vždy múže najít někdo jiný kdo to veme
Je lepší říct ano beru to ale mam u nynějšího zaměstnavatele dvouměsíční výpověd
Pokud budou mít zájem počkají na vás
A pokud si najdete mezitim práci která vám bude vyhovovat líp vždy se jim dá zavolat a říct že ste si našel práci co vám vyhovuje lépe či že zústáváte v té stávající

figurek*
hodnocení

3x

Hlavně u přijímacího pohovoru nevykládejte vůbec nic na téma, že si to chcete zkusit a že ještě půjdete na jiné pohovory a že ještě nevíte a že ještě nejste rozhodnutý. Takové řeči vás diskvalifikují.

Když vás v první firmě budou chtít, tak si hned plácněte, domluvte si termín nástupu a zkušební dobu. Ještě před nástupem budete mít dost času na další pohovory. No ale jestli potom přece jen nastoupíte do druhé firmy, pak vám radím chovat se civilizovaně a nezabouchnout si dveře. Zavolejte do první firmy, omluvte se a řekněte, že vám jinde nabídli lepší podmínky. Možná že hned dostanete lepší nabídku.

iz*
hodnocení

0x

Jak který zaměstnavatel. Některý si chce rovnou plácnout, jiný řekne, že má více zájemců a že se Vám ozve. O čas na rozmyšlenou bych si neříkala, tím byste dal najevo, že o to zaměstnání až tak moc nestojíte. Rozumný zaměstnavatel Vám čas na rozmyšlenou nabídne sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]