Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokuta mhd tabor

Od: hrolda odpovědí: 5 změna:
Zdravím nevíte kde mám zaplatit pokutu mhd v táboře? Dostal jsem ji před dvěma týdny a dneska to už musím zaplatit. A nevíte od kolika do kolika tam jsou? Omlouvám se ale nikde to nemohu najit

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

4x

Tady máš kontakt na MHD Tábor. Stačí tam zavolat!

hodnocení

3x
Z přepravních podmínek:...v informační kanceláři, nebo na oddělení přepravní kontroly COMETT PLUS, spol.s r.o. na autobusovém nádraží v Táboře, nebo bankovním převodem (informace pro cestujícího na zadní straně zápisu o provedené přepravní kontrole) Kontakty, viz. rada výše ( @barbakan ). takže vzhůru na autobusové nádraží.

hrolda
hodnocení

Ok díky ale volat tam teď nemůžu nemám kredit tak jsem tam psal email. Ale do 3 by tam měli mít otevřeno ne?
barbakan*

Teď jsem tam volal. Musíš zajít do hlavní budovy MHD, tam zaplatit, nebo v téže budově o patro výše je nějaká paní, která by s tebou řešila tvůj případ. Pracovní doba je do 14.30 s tím, že mají od 12 do 13 hodinovou pauzu.

hrolda
hodnocení

Ok děkuju moc do 14:30 to stiham.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]