Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krátkodobý cit?

Od: livemore odpovědí: 4 změna:
Dobrý den , měl bych dotaz předem se omlouvám za chyby v textu. O víkendu jsem se viděl s mojí dávnou láskou která byla aktuální před 5 lety . Byla to jediná holka kterou jsem miloval. Od té doby jsem měl zlomené srdce a vlastně nic tak pěkného jsem nikdy už k nikomu necítil. Několikrát jsem se viděli a vždy jsem si dobře popovídali. Ale teď naposledy jsem strávili spolu dva dny v kamarádském paktu má přítele. A bylo to úžasné dlouho sjem si povídali pak jsme se i objali atd. A nejspíš to obětí probudilo silné emoce . Od té doby jsem cítil tu silnou emocí jakou před 5 lety . Celou dobu povídání mi s ní samozřejmě bylo dobře ale takovým způsobem co nikdy s nikým ještě od té doby. Po víkendu jsme se rozloučili a já ještě celou dobu cca dva dny jsem smutný s tím krásným pocitem co se znovu vydral napovrch. Jen si vzpomenu a tečou mi slzy. Jsem chlap moc se to nehodí a proto se chci zeptat zda-li je možné být jen v nějakém afektu? Nebo co to může vysvětlit? Děkuji moc za pochopení a radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Podobných dotazů tady je mnoho. Zlomené srdce, jak se zbavit myšlenky na milovaného/ou, jak ji získat zpět, miluji, ale nemám rád, jak zapomenout, jak se zbavit vzpomínky a tak a podobně. *mala* Takové a podobné otázky v sobě máme všichni. Stále máme tu jedinou, toho jediného, po celý život v sobě. Stále víme, jak pravá láska vypadá. Nepomůže vůbec čas, mnoho let bez ní, šťastný život s jinou/jiným a s celou rodinou. Je v nás po celý život. Setkání s ní/ním, mnohdy jen zpráva, s námi zamává a my se divíme. Je to tak a jediné co je nad tím vším, je bezmoc.

by
hodnocení

0x

No,asi je zbytečné říkat,má přítele,vy jste prostě do ní stále zamilovaný. Na jedné straně je to něco nádherného cítit takovýto cit,to člověka tak obohacuje,na druhé straně se zase trápí,že jeho cit nemůže být opětován. Moje rada je nechat do doznívat,protože člověk jako bytost není nastaven tak,že si řekne-tak a teď zapomenu,už jí nechci vidět,myslet na ní. Také jste nenapsat proč jste se rozešli-její vina? Také si říkám-má přítele a s vámi strávila 2 nádherné dny,byť i jenom jako kamarádka. Asi by to neměla dělat,nehodí se to,ponižuje tím toho svého. No ale jestli se nechcete ještě více trápit,tak by jste měl omezit vaše setkávání se,pokud ona chce být s tím svým novým.

liska5
hodnocení

0x

Kdoví, jak to má s tím přítelem. Třeba prozřela už to není ono. Usuzuji z toho, že ve svém volnu byla s Tebou a né s ním. Přesto od ní nechtěj žádná vyjádření k jejich vztahu ani k vašemu vztahu. To si musí ona sama dělat v hlavě a v srdci jasno. Je to kruté, ale buď dál ten fajn kamarád, nevnucuj se, nepřipomínej. Měla by jen vědět, že pro Tebe je tou osudovou ženou a stop.. Kdoví, co když se situace překlopí. Mám ve svém okolí pár, co se rozvedli, každý měl někoho jiného a po čase na sebe narazili a jsou zase spolu.

hodnocení

0x

Dobrý den. Nadarmo se neříká, že stará láska nerezaví. Cit k ní je ve Vás stále zakořeněný a to objetí ve Vás probudilo zřejmě opět touhu po ní. Pokud nemáte slečnu a nežijete sexuálním životem, je to celkem pochopitelné, že Vás to zasáhlo tak silně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]