Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se na Vás obrátit s prosbičkou o radu. V blízké době bude mít můj známý 20. narozeniny a já bych mu chtěla napsat, že mu k nim přeji všechno nejlepší. Chtěla bych k tomu dodat něco ve smyslu, že ho vítám mezi námi dvacátníky či něco v tom smyslu, že už prostě není náctiletý, ale nevím, jak to zformulovat a zda se to hodí, když mě už je přes 20 nějaký ten pátek, respektive nějak nevím, jestli ještě patřím mezi dvacátníky. :D
Vím, že je to celkem hloupý dotaz, ale prostě nad tím už nějakou chvíli přemýšlím a nevím, zda vlastně se můžu považovat za dvacátníka, když mi je už 23, a jak to zformulovat, aby to neznělo moc obyčejně, ale ani nijak provokativně, že už je starý či tak nějak.
Předem děkuji za rady a pochopení mého jinak celkem nepodstatného dotazu.
Ale no tak... Dvacátník do 39 let? To snad ne. To jako nikdy nebude třicátník?
Tak jo... kolega už to mezitím opravil.
No, v tom případě jsem provokatér od přírody. Já bych mu oznámil: "Tak už Ti, kámo, táhne na třicet. Vítej mezi námi." Nejlepší je léčba šokem. Na druhou stranu kamaráda neznám a je fakt, že někoho by to mohlo urazit. To musíte vědět Vy.
Mně takhle vyléčili u třicítky. Od té doby nemám z narozenin "depresi".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.