Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přání k 20.narozeninám-vítej mezi dvacátníky?

Od: hany odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se na Vás obrátit s prosbičkou o radu. V blízké době bude mít můj známý 20. narozeniny a já bych mu chtěla napsat, že mu k nim přeji všechno nejlepší. Chtěla bych k tomu dodat něco ve smyslu, že ho vítám mezi námi dvacátníky či něco v tom smyslu, že už prostě není náctiletý, ale nevím, jak to zformulovat a zda se to hodí, když mě už je přes 20 nějaký ten pátek, respektive nějak nevím, jestli ještě patřím mezi dvacátníky. :D

Vím, že je to celkem hloupý dotaz, ale prostě nad tím už nějakou chvíli přemýšlím a nevím, zda vlastně se můžu považovat za dvacátníka, když mi je už 23, a jak to zformulovat, aby to neznělo moc obyčejně, ale ani nijak provokativně, že už je starý či tak nějak.

Předem děkuji za rady a pochopení mého jinak celkem nepodstatného dotazu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
... náctiletý je člověk ve věku od jedenácti do devatenácti let. Dvacátník mezi 20 a 39 lety.. Klidně se mezi ně zařaď.
Určitě si toho nevšimne. Ty tři roky mezi vámi jsou zanedbatelné.
Až do 49 budeš... cátník
Buď ráda, že nejsi pro tebe nepředstavitelný ...sátník, teda 50 - 99.
Mnozí by chtěli mít tvůj věk.
doplněno 17.04.18 07:18: Oprava:
Dvacátník mezi 20 a 29 lety.

Ale no tak... Dvacátník do 39 let? To snad ne. To jako nikdy nebude třicátník?

Tak jo... kolega už to mezitím opravil.

vilik*
On to původně bral podle věku manželky, ale pak si uvědomil, že chlapi to mají jinak. Já bych z toho nedělal tragédii.

danka86*
hodnocení

1x

"Kamaráde, tak už máš taky na krku třetí křížek!"

hodnocení

0x

No, v tom případě jsem provokatér od přírody. Já bych mu oznámil: "Tak už Ti, kámo, táhne na třicet. Vítej mezi námi." Nejlepší je léčba šokem. Na druhou stranu kamaráda neznám a je fakt, že někoho by to mohlo urazit. To musíte vědět Vy.

Mně takhle vyléčili u třicítky. Od té doby nemám z narozenin "depresi".

iz*
hodnocení

0x

Hany, podle mne by přání nemělo být "za každou cenu vtipné", mělo by být především osobní. Svého kamaráda znáte nejlépe Vy, jen Vy nejlépe víte, co má rád, případně čím mu uděláte radost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]