Zdravím, je mi 18 a dneska jsem si všiml že mám najednou na levej noze a levé straně lýtka ( od kolene až dolů) hrozně málo chloupků dřív jsem měl víc. Na druhej noze je to zatím normální.. Mému tátovi vypadaly všechny vlasy ale nevím přesně v kolika letech, vídám se s ním jen občas. Hned jsem se začel bát aby mi taky ne začeli padat vlasy atd ještě v mém věku :/ Myslíte že je možné když mi je 18 aby mi začely padat? No úplně jsem se zděsil když jsem si toho na tej noze všiml jako bych tedka měl starosti málo.. Díky za odpovědi
Dobrý den, chloupky na nohách a vlasová pokrývka spolu nesouvisí. Jak již uvedeno, tak to dělají kalhoty a zvláště džíny krásně lýtka depilují. Takže, o vlasy se bojíte (zatím) zbytečně. Zdravím!
doplněno 16.04.18 21:56:
danner122 - ono to nemusí být rovnoměrné. Záleží na styku látky s nohou (tření) apod.
Teda tady je fakt sranda. Ještě že ta poradna existuje. Já jsem hrozně šťastná, že jste problém s chlupama vyřešil. Já teda se slepicema ještě ne. Ale určitě to přijde. Neztrácím naději. Jinak si myslím, že opravdu vlasy na hlavě a chlupy na nohou, nemají souvislost. Takže se nebojte, vlasy budou a odřené chlupy dorostou.
Jak už tu bylo psáno, tak nohy nesouvisí s hlavou, ale klidně je možný, že začnete plešatět. Brácha, když šel kdysi na vojnu, tak měl vlasy. Za ty dva roky mu téměř vše slezlo a přitom náš otec má i po sedmdesátce hustou kštici, takže si myslím, že to nebylo dědičný.
JJ. Zadní strana lýtek, přední stehen a kolena jsou holé. Jen by mě zajímalo, proč to má tazatel jednostranné?! Blbě ušité kalhoty nebo nesouměrné držení těla? Může být. Někdy jde o zdánlivou ptákovinu. Kolega v práci, všestranný sportovec, měl problém se zády. Výsledek vyšetření: Jednostranně zatížená páteř. Ovládací panel stroje je vpravo a on do toho kouká 8 hodin denně. Doleva ani jednou.
Tak už jsem na to přišel když jsem ještě večer nad tím přemýšlel.. Ležím vetcinou na levej straně a jelikož mám tourettův syndrom (tiky) který se mi cca tedka 14 dní zhoršili tak jak škubu a hazim těma nohama tak třu o postel.. Je to přesně vidět na tech místech co ležím .. Tak záhada vyřešena :D Tak ještě jednou díky bez vás bych na to nepřišel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.