Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,jsem začátečnice na kytaru,bohužel s rytmem trochu bojuji,nedokáži si podle písničky,uplně vymyslet.Mám to obráceně,nejdřív mně někdo na rytmus navede,já zkusím a pak se chytám za hlavu a teprv vidím,že to tak je.Líbí se mi moc písen Samota-Wabi a Miky Ryvola.Písen jsem neznala a od včera několikrát poslechla.Nejde mi uplně přijít na rytmus.Můžete mi prosím,někdo zkušenější,polopaticky šipkama napsat rytmus?Mám sice svého dobrého učitele a dnes jsem měla mít hudebku.Jenomže onemocněla mi dcerka,tak se nekonalo.Tak se tady s tím trápím a čekat do příštího týdne se mi nechce..Děkuji moc za pomoc
rytmus téhle písničky je Rumba. Je to jeden z těch jednodušších latinskoamerických rytmů, který se ale jako každá latina nedá pořádně popsat.
Zkuste na youtube pohledat nějakou taneční lekci na Rumbu. Jak se ji naučíte tancovat, budete ji umět i hrát.
Zdravím, s rytmusem ti bohužel neporadím , neb mám absolutní hudení hluch , ale posílám odkaz na pěkný zpěvník, kde si můžeš pouštět i video a zahrát si s profikem. .. pisnicky-akordy.cz/... Přeji pěkný den.
Amatérsky a laicky popsal asi tak: Naposlouchal a zahrál tak, že první úder ostrý dolů, druhý přejet po jednotlivých strunách dolů, třetí delší doznění dolů, + čtvrtý a pátý ůder ostře dolů (pátý utlumit). Takto jsem si to zahrál v pohodě. Jde i čtvrtý úder nahoru. je to třeba nacvičit a není to složité. Může se to ovšem zahrát v detailech jinak.
Tady je ten rytmus téměř shodný. Tak vypozorujte v 1.18 min. je to téměř totožný rytmus. Nic náročnýho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.