Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Celkem se bojím zubařů, ale celkově mám zuby OK, ale teď mám problém, že mám zub, který je potřeba vytrhnout.
Nikdy mi žádný zub netrhali a tento zub je potřeba vytrhnout, protože je opravdu celý rozlámaný a ulámaný. Jedná se o zub spíše vzadu v ústech (7ka). Je vlastně skoro celý ulámáný podél dásně, takže mi "nevykukuje" je zároveň s dásní. Nevím jak lépe to vysvětlit.
Nebudeme mi ho trhat normální zubař ale ti na chirurg. ambulanci nebo jak se jim říká. Mám z toho strach, protože jsem tam nikdy nebyla a už jen ten název "chirugrie"... Dokáží si s tím poradit? Bojím se toho, protože když ten zub je takto rozpadlý a nemá mi ho zubař "za co chytit" aby to vytáhl, bojím se, co mi s tím budou dělat. Vím, že každý zub je jiný, každý zubař je jiný, jen se opravdu bojím.
Díky za odpovědi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.