Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, záčínám být opravdu zoufalá, tak zkouším, jestli zde od někoho z Vás dostanu dobrou radu... S přítelem jsme spolu téměř rok. Rozumíme si, milujeme se, ale jak dojde na sex, je to doslova katastrofa. Přítel má rád polohu na koníčka. Problém je ale už se samotným zasunutím. Penis mu rychle ochabuje, takže se do mě dostane jen málokdy. Zároveň nemá penis uplně největší. Polohu ze zadu jsme zkoušeli jen pár krát, a to byl trapas úplně. On říká, že je problém v úhlu, a že si na to časem příjdeme. Ale já záčínám být pesimistická. Ještě doplním, že on je můj první sexuální partner, já jsem jeho třetí. Budu ráda, za každou vaši radu. Díky. Lůca
Dobrý den, zkuste nejdříve delší předehru, přítele zdárně "vytvrdit" a potom normální polohu. Na různé "kašpárky" Váš přítel asi nemá vybavení a výdrž. V jednoduchosti je síla, tak neřešte geometrii. I ten zásun si můžete zorganizovat sama (pokud máte ruce). Zdravím!
Dobrý den. Ten váš přítel je na to, že jste jeho třetí partnerka, takový spíše neumětel, ne? Jakoby teprve začínal a hledal se. Podle toho, jak píšete, jste ze sexu s ním asi hodně zklamaná. Pokud mu to dáváte i najevo, tak pak není divu, že vám milenec vyměkne a působí trapně. Nejste u sexu nějak moc hrrrr? Jakože hned zkusíme toto - aha, to nám nejde. Tak snad toto? Taky nic. Ono to chce někdy čas, než si dvojice sedne. A někdy si bohužel nesedne. Tak jestli to není třeba váš případ?
I s malým penisem uděláš veliké divadlo. Je to stará a ověřená věc. Tady se snad nedá radit. U každého páru je to jiné. Obě polohy, které uvádíš jsou velice oblíbené (aspoň u mne) a dokáži ženu uspokojit. To, co říká tvůj partner, že je problém v úhlu, je jen výmluva. Na to, aby partner měl penis v pohotovosti, musí spolupracovat oba. Někdy může pomoci sexuální půst, třeba týden, někdy kratší předehra. Určitě jste oba mladí a věřím, že postupem času budete oba (u)spokojeni.
U muže hraje velkou roli i únava a ke vzrušení je mnohdy zapotřebí i spolupráce partnerky... A to ze zadu je jen o zkoušení a hledání té správné polohy. Nepatrně horší je to, když partnerka má trošku větší zadeček... Ale vše se dá zvládnout, jen chtít!
Hiawata, dám vtip k té únavě, neva? Kamarádka si stěžuje, jak má náruživého mužského a ta mu poradí, ať ho pošle do havirni (na šachtu), že příjde tak unavený, že nebude mít myšlenky na nic, na tak na sex. A fakt, podařilo se. Po první šichtě se chlap připlazí a žena ho vítá s oběděm. "Stará, já sem tak zedřeny, že ani jest nebudu. Jen se pomilujeme a pak, bez jidla, pudu spat." V praxi ověřeno.
Já nevěřím(moje zkušenost,můj názor),že se dá udělat velké divadlo s malým kašpárkem...je to jen rčení.Z vlastní zkušenosti vím,že já bych si nezvykla.Jeden uměl "divadlo"ale nejsem na orální sex,takže mě to neoslovilo.Další chtěl zkoušet i anální styk,protože už asi taky nevěděl jak předvést to velké"divadlo" a s třetím skončil vztah rychle,nějak jsem ani nechtěla čekat co časem předvede.
Pokud partnera milujete,je to ten pravý se kterým chcete strávit život,potom budete trénovat až na to přijdete ke spokojenosti obou.Zkuste přijít příčinu ochabování penisu,přítel s ním žije,určitě tuší kde je problém.Pokud některý z vás cítí,že to není životní láska,tak ten špatný sex to jen podpoří k rozchodu.Bohužel je to tak,jak moc to s někým nejde(sex),stejně tak to s někým jiným může jít naprosto v pohodě.
Ať se daří
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.