Dobrý den V roce 2017 jsem pracoval od července do Listopadu Teď k problémů V lednu jsem podával přiznání Měly mi vracet pouze 1000kc dělal jsem přiznání s pracovníci která to dělá už 20 let Teď k problémů před hodinou mi na účtě přistálo 12500kc místo 1000kč To mě finančák zkouší nebo co Co mam nyní dělat nechci aby u mě zazvonil exekutor a aby mě obviňoval mně finančák za svoje chybí popř jestli je to jejich chyba mám nárok na odškodnění jejich inteligentních lidí
I pracovnice, která "to dělá už 20 let" se mohla zmýlit. Nemáme-li k dispozici DP, nelze posoudit, jestli je chyba v DP nebo jestli chybu udělal FÚ. Kolik jste loni odvedl na zálohách daně z příjmu? Daňovou slevu lze uplatnit i za měsíce, v nichž jste nepracoval, přeplatek lze vrátit maximálně do výše odvedených záloh.
pochybuju ze by se financak spletl timto smerem,kdy jdou penize od nej. Matne si vzpominam, ze kdyz jsem byl na pracaku pul roku, a pul roku pracoval, tak mi taky prisel ranec. Ma to co delat s zalohou poplatnika dane, kdy se nejak dorovnava to co odvadite jako zamestnanec s tim, kdy neodvadite nic. Vic vam asi reknou znali teto problematiky, ale pochyby bych asi nemel, a uzival si penez.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.