Nejste přihlášen/a.
Dobry den,momentalne mam u sebe syna kteremu jsou 3 roky,manzel mi ho dal po 2 tydnech.A nejak se mi nelibi jeho chovani,jelikoz si porad hraje s prirozenim,a povida ze kdyz byl u taty ze mu to delal deda,to znamena muj tchan,a porad mluvi ze se jdeme pod deku milovat,a kdyz me hladi po noze tak se mu postvi prirozeni,nevim co mam delat.Jedine co vim je ze kdyz jsem byla tehotna tak manzeluv otec za mnou chodil do loznice a chtel sex!Pak mu ale manzel neco rekl a skoncilo to ale ja se ted bojim o sveho syna.Muzete mi nekdo poradit co mam delat.
Udělejte cokoliv, co by to zarazilo, ale co nejdřív, obraťte se na všechny strany, od dětského psychologa, po linku bezpečí, sociální pracovnici s žádostí o zákaz styku, možná syna při tom natočte třeba na magneťák, aby to nevypadalo, že si vymýšlíte a chcete manžela poškozovat. Bohužel, dědeček - prasáček je typ nejčastějšího zneužívatele dětí a ty děti tím pak trpí celý život.
doplněno 05.01.10 17:47:No a snažte se syna legálním způsobem od něj separovat do doby, než se to vyřeší. Vy máte povinnost ho ochránit, nikoho jiného nemá.
Já bych se ve vašem případě obrátila spíš na odborníky, kteří mají zkušenosti a budou schopni a určitě i ochotni vám pomoct. Určitě to nenechávejte být, mohlo by se jednat o trestný čin zneužívání. Kontakt najdete na této stránce nasedite.cz/...
Dobrý den,radím Vám situaci v každém případě řešit.V naší rodině se kdysi dělo něco podobného,4 děti ve věku 6-9 let osahával dědeček,2 z nás jsme se rodičům svěřili,ale jak se dalo předpokládat v době hluboké totality,rodiče nás nařkli ze lhaní,ostatní mlčeli.Pravdu se dověděli až po 15 letech a děda z toho prozrazení dostal 2 infarkty za sebou,které nepřežil.V každém případě ale věřte,že i když to na dítěti nemusí být znát,hluboce je to raní a následky si ponesou celý život.Radím ještě trošku obsáhlejší rozhovor s dítětem dříve,než začnete něhoho obviňovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.