Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jméno starší písničky

Od: tom3 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den ;) Potřeboval bych pomoc najít jednu starší dětskou písničku z doby když jsem chodil do školky. Období, kdy jsem se setkal s touto písničkou bylo cca rok 1997 až 1999. V té době byly populární hudební CD a kazety a obvykle obsahovaly směs skladeb. (Autoři například Maxim Turbulenc, Hana Zagorová, Petr Kotvald, Stanislav Hložek apod.)
Jestli se nemýlím, tak tuto písničku dokonce hráli v pořadu ESO (rok 2000-2001). Autora (autory) písničky si nepamatuji, obsah by měl být zhruba o přátelství (možná něco o trempech, ale nejsem si už jistý). Jediné na co si pamatuji je část melodie této skladby, kterou jsem pomocí klavíru nahrál a ukázku jsem vložil na odkaz níže. Žádné programy na rozpoznání skladeb mi zde nebyly platné. Pokud jí někdo znáte, tak prosím napište. Děkuji.

vocaroo.com/...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

an*
hodnocení

1x

Něco mi to říká, ale ukázka je příliš krátká. Nevzpomenete si aspoň na pár slov z té písně?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]