Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpočet podpory

Od: papulice odpovědí: 4 změna:

dobrý den,chci se zeptat na výpočet podpory,ukončila sem PP ze zdravotních důvodů a šla se registrovat na PÚ,chodila sem ještě na brigádu na DPČ,bylo mi řečeno že to musím vše ukončit,jelikož není možné k podpoře žádný výdělek a nyní mi přišlo z pracáku upozornění,že podpora bude vyměřena z brigády t.j. z DPČ,jelikož byla ukončena 1.4. a hlavní prac.poměr byl ukončen 31.3.2018,takže bude podpora asi 500,-kč,nevím jak z toho budu s dětmi žít?děkuji za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Kdyby byla obě zaměstnání ukončena v jeden den, měla by se Vám podpora vypočíst z obou. Takhle se počítá jenom z posledního zaměstnání, jímž byla DPČ.

Zkuste požádat o státní sociální podporu a o pomoc v hmotné nouzi.

ds
hodnocení

0x
papulice
hodnocení

děkuji nic mi nedají,mám invalidku a beru na děti alimenty...

hodnocení

0x

Dobrý den. Nezbývá Vám nic jiného než si urychleně najít zaměstnání nebo prozatím alespoň brigádu. Abyste na tom finančně byla lépe, než na podpoře. Nepomohla by to nejhorší období překlenout rodina?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]