Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám stejné problémy už 25 let. Radit Vám bohužel nic nemohu . To je práce doktorů , jelikož pouze oni ví váš konkrétní případ a špatnou radou se dá velmi uškodit. Jenom vám chci říci, aby jste to nepodceňovala a našla si opravdu dobrého doktora ( ideální co mají na starost třeba fotbalisty , kolena , křížové vazy atd. jsou jejich častá zranění) , neboť se to bude stále stupňovat a jak budete podvědomně šetřit koleno, tak vám odejde kyčel a skončí to u páteře. Pěkné vyhlídky že? Já mám za sebou 3 operace a když viděl jeden doktor rentgenové snímky , tak se zmohl pouze na ,, proboha který vůl vám to dělal ".
Mně jeden doktor doporučoval nenosit ortézu a procvičovat svaly , aby to koleno bylo těmi okolními svaly sevřeno. Když jsem nosil ortézu, tak svaly ochabovaly. Zkuste se na to takhle zeptat doktora. Přeji hodně zdravíčka.
Něco podobného zažívám. Důvodem jsou velmi oslabené svaly ve stehnech které neudrží koleno ve správné poloze a vypadává. Mám svaly postižené z borelky. Po 8 týdenní rehabilitaci mi sestra kladla na srdce, že musím denně dělat dřepy, ale ne až dolů, ale tak, aby holeně a stehna svíraly pravý úhel. Při dřepech mají být mírně rozkročené nohy.
Čas jsou jen výmluvy. Teď se flákám na rodičáku, ale před tím jsem chodila do práce na plný úvazek, k tomu dítě ve školce, celá domácnost na mně a přesto jsem zvládla 3x týdně na hodinu a půl na brusle nebo do bazénu. A nejíme polotovary, ale vařím denně teplé večeře, nemáme tu bordel, že by se návštěva štítila a dbám na to, aby moji muži chodili v čistém a převlékali se.
váš dotaz zní úplně strašidelně. Znal jsem kluka, kterému vypadávala ruka z ramene. Dnes je z něj dávno dospělý chlap a pořád mu vypadává ruka z ramene. Nepomohlo mu nic, žádné operace, žádné rehabilitace, žádné bandáže, žádné stravovací doplňky a žádná cvičení. Prostě nic.
Ne že bych vás chtěl strašit, ale mám obavy, že ortézy vás neminou.
Koleno a proč se tady ptáte a zároveň si odpovídáte a odporujete? Napřed jste napsala, že nemáte čas jezdit na kole, a v zápětí sama sobě odpovíte, jak je možné, že nemáte čas na jízdu na kole a na to, abyste šla do fitka, na to čas máte.
Tady to je totiž vidět.
Tohle nepsala tazatelka, ale já. Teď jsem místo "koleno" vložila "kolena" a uvidíme jaká to bude barva
.Na kolo čas nemáte a fitko jej budete mít? Zbytečnost zvláště teď na jaře.
No vida, už jsem zelená a liším se od tazatelky.
Tak si laskavě rozklikněte ty dva otazníčky vedle a tam uvidíte, že píšete ze stejného počítače. Až sem budete chodit delší dobu, tak pochopíte, že jsou tady určité vymoženosti, které nelze jen tak oblafnout...
A víte co je největší legrace? Že jste jako zázrakem zezelenala i v té odpovědi, o které tvrdíte, že jste ji nepsala Vy a že jste ne "koleno", ale "kolena". Jestli se snažíte trolovat, je to Vaše věc, ale uvědomte si, že tady se to pozná. To je vše.
suzymon - no tak ! Klidně ať mne smáznou, tazatelka si nepsala odpovědi, vy zase víte všechno nejlépe a jak se barví odpvovědi neovlivní tazatelka ani já,
kolena, mně to úplně fuk. Jenom Vy víte co děláte a proč to děláte. Ale že je někde "zádrhel", to je jasné. Když Vás tohle baví a stačí Vám to ke spokojenosti, tak si "hrajte" klidně dál. Nikdo Vás mazat nebude, na to jsme tady docela zvyklí, že se sem tam někdo takový, jako jste Vy, objeví. Kdybyste odpovídal normálně a nesnažil se za někoho schovávat, tak bych si přece ničeho nemohla všimnout a vůbec bych na Vás nereagovala. A ten systém s rozdílným zbarvením, tady byl vymyšlen právě proto, abychom si toho všimli a věděli o co se jedná. Ale můžete to vysvětlit tak, že z vašeho počítače odpovídá i Vaše sousedka, takže se u něho střídáte. Ale v tom případě si můžete o tom problému popovídat rovnou mezi sebou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.