Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mariuhana a nízký tlak

Od: kodas odpovědí: 9 změna:
Zdravím mám nízký tlak od přírody. A chtěl bych se zeptat jaký mám rizika po vykoureni mariuhany? Díky za odpovědi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

2x

No pokud nebudeš zadržovat dech, tak snad nic strašného nehrozí.

doplněno 11.04.18 21:54:

při nízkém tlaku ti může být na omdlení, což vdechování čehokoliv k tomu může napomoct. nevím proč bys měl zadržovat dech. To se říkávalo před několika lety, že je to lepší, že se to více dostane jakoby do hlavy, ale je to jen blábol. Pochopitelně nic se ale nemá přehánět.

kodas
hodnocení

Při zadržování dechu bych mohl omdlit co? A je lepší když máš nízký nebo vysoký tlak při kouření?

hodnocení

2x

A mně to nedá...

Nehul,nebo totálně zmagoříš !

staar
Proč by měl zmagořit? Vůbec nevíte o čem mluvíte. K tazateli, marihuana bezprostředně po užití krevní tlak zvýší, ale v době po použití a v dlouhodobém aspektu tlak spíše snižuje. U lidí s nízkým tlakem se může objevit omdlévání. Ale jestli neberete žádné léky na nízký tlak tak si myslím že s marihuanou nebude žádný problém.

Nevím o čem mluvím?!

Tak čti : 21stoleti.cz/...

trevor*

Opravdu věříte 9 let starému článku který ani neudává zdroje informací? *sok* Mám pár přátel kteří začali kouřit marihuanu ve věku kolem 16-17 let. Asi 5 let trávu kouřili a ze dne na den přestali. Jsou to normálně fungující lidé, kteří pracují, mají vlastní dům i rodinu. A opravdu jednou za dlouhou dobu neodmítnou šluka na relax. Nemáte zkušenosti, tak nevím proč píšete takové věci! Navíc cituju z vaší pochybné stránky: Řada studií ukázala, že pravidelní kuřáci marihuany jsou na štíru s pozorností, s pamětí a vůbec s procesem myšlení. Lidově řečeno, po dlouhodobé konzumaci marihuany je možné "zblbnout". Rovněž jsou patrné i negativní změny na EKG. Tyto procesy však nejsou nezvratné, po vysazení drogy se stav vrací k normálu. Dovoluji si říct že jste zmagořil/a vy z toho jak nám média marihuanu prezentují jako velice nebezpečnou věc. PS: První odpoveď jsem psal z jiného pc kde nejsem přihlášený jako trevor..

tosnadne
hodnocení

2x

Koureni marihuany at si rika kdo chce co chce je k nicemu. Zadrzovani dechu? Proc proboha? Latkova vymena je tak rychla , ze pri zadrzenem dechu se vstrebava akorat vic dehtu a podobnych dobrot. Znam spoustu lidi kteri huli vic jak deset let a i pres to, ze normalne funguji, je u nich travka na prvnim miste. Ja sam jsem par let hulil, a muzu rict, ze po vysazeni travy je to mnohem lepsi. A ano, pripadam si vymastenej, problemy s pameti, zejmena s kratkodobou. Po vysazeni travy byly jiste abstinencni priznaky, ktere trvaly par dni mozna tyden. Kdyz se clovek zabavi a ma aktivity , tak si na travu ani nevzpomene. Co se tyce negativnich vlastnosti pri koureni a jistej rozbor naleznete v tomto videu.

Co se tyce konopi jako leku, to je uplne jina kapitola, avsak na to jsou jine druhy travy, zejmena s nizkym obsahem thc.

Berte tohle jako neutralni nazor, nezastavam se hulicu ani nehulicu, je to kazdeho vec. Ale i presto si nemuzu pomoct, kdyz vidim nejaky zkurky po parcich, nebo ve statlu tak jsou mi k smichu. Ono je dobre natocit sam sebe v zhulenym stavu a pak se na to video podivat uplne za strizliva, to se pak clovek kolikrat stydi sam za sebe.

Pekny den vsem..

iz*
hodnocení

1x

Prakticky stejná rizika, jako každý jiný kuřák čehokoliv. lepší je nekouřit, ať má člověk nízký nebo vysoký tlak. Ale větší rizika podle mne hrozí lidem s vysokým tlakem. Ovšem já jsem jenom laik s nízkým TK.

jabraka*
hodnocení

0x

Mozek je tělesný orgán,který reguluje skoro všechny tělesné pochody a orgány.Pakliže si do mozku zavedeme složky THP,pak mozek ztrácí přímý vliv na receptory organizmu a ovliňuje funkce orgánů nekoordinovaně.zmateně. Totéž platí i o alkoholu nehledě na ostatní drogy a nikotin.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]