Prosím o radu...mám přítelkyni a chystáme se na první milovaní.Přede dvěma rokama mi zemřela paní s kterou jsem byl 15let a od té doby jsem neměl styk.Jsem si jistý, že nebude sex trvat déle než 2minuty a nebudu mít plně stopořený penis! Odpusťte mi prosím, že to píši takhle, ale mě na tom vztahu moc záleží! Poraďte mi na tyhle trable jednorázovou pilulku, dostupnou v lékárně.Moc vám děkuji za radu a pomoc.Donatelo.
@donatelo - Jestliže jste "si jistý", že to nedopadne, pak to taky nedopadne, i kdybyste vyjedl lékárnu. A jestli si myslíte, že kvalita vztahu bude záviset na prvním milování, dost se pletete.
Rozumná přítelkyně tohle ví taky, takže ji případné "nedokonalosti" nepřekvapí a dokáže je elegantně přejít - a nerozumná zřejmě nebude vhodná pro vztah, na kterém vám "moc záleží". Nenavazujete-li ho tedy jen za tímto účelem.
A ještě připomenu, abyste si - pokud to skutečně napoprvé "nedopadne" - před tím dalším neříkal, že se "určitě zase nezadaří". To je dost spolehlivá cesta víte kam,
donatelo. Jsou chlapi, co do toho můžou bušit hodinu a ženskou neuspokojí nebo dokonce znechutí. A pak jsou chlapi, co se rádi nejdříve pomazlí, samotný akt může být kratičký a přesto je ženská v sedmém nebi. Hele, jestli spolu budete poprvé, tak se to možná stejně nevydaří, protože ještě nejste sehraní, nevíte, co ten druhý má rád atd. Ber to s úsměvem, po aktu jí dej pusu a hezky k sobě přiviň. To na nás, ženský, platí. A na podruhé to bude lepší a potom ještě lepší uvidíš
Dobrý den, pilulku Vám jistě doporučí přímo v lékarně (asi ten ArginMax Forte nebo Clavin). Jenom si rozmyslete, jestli to není hazard se zdravím a nebude to sex poslední. Pokud je ta paní alespoň trochu normální, tak i případný neúspěch pochopí (možná s ním i počítá, když Vás a Vaši situaci zná) a bude se těšit na další milování, které už bude "tvrdší". Zkuste paní uspokojovat i jinak a třeba nebude penis tak moc vyžadován (a přesto to může být hezké). Zdravím!
Ty podpůrné léky, co ti tady nabízí je podvod na takové lidi, co mají takové problémy jako ty. Jak můžeš tvrdit, že sex bude trvat méně než 2 minuty a nebudeš mít pevnou erekci? To se neznáš? Ty jsi po dobu sexuální absenci se ženou nemastruboval? Jinak ti přeji, i partnerce, plnohodnotný styk i v pozdější době.
Abych si taky přisadil - tyhle volně prodejné prášky na erekci aby mohly být volně prodejné jako doplněk stravy mají základ na bázi fytoesterogenu nejčastěji z kotvičníku (tribulus terrestris ). Takže než platit za prášky kde 2/3 ceny představují náklady na televizí reklamu koupil bych si extrakt z kotvičníku ( kapky lékárny nabízejí i ženám v přechodu místo hormonální substituce). Taky bys si mohl koupit kotvcnik sušený a vařit si odvar ale tam je podmínkou úspěchu dlouhodobé používání. Daleko účinnější ale bude když si z hlavy vymažeš černé myšlenky na to že se to nepovede protože, když si tohle vsugeruješ a nepůjdeš do akce s optimismem, tak to opravdu nedopadne.
Asi by bylo vhodnější a bezpečnější poradit se o tomto přímo v té lékárně. Nikdo z nás neví, zda nemáte problémy s tlakem, se srdcem atd. Tak aby Vám doporučení nějakého léku od laiků z internetu spíše neuškodilo.
Děkuji za odpověď všem a i tímhle jsem si jistý-vezmu si z vašich všech odpovědí to, co jsem až dosud nevěděl nebo snad nechtěl vědět a určitě se podle toho zařídím.Ješte jednou moc děkuji.
Mel jsem něco podobného. Krásná mladší stihla vysoka vše OK ale nestal mi jak mel. Přemýšlel jsem o prascich na podporu. Pak holka prumerna ale byla tam chemie i laska a šlo to i několikrát denně. Jestli ji mas rad či primo milujes tak to pozná i ten dole ...neboj
Netlačit na pilu romantika a milování začíná v cukrárně,je čas jahod a to jsou počátky hezkého večera!Dr ti to nevyřeší a na naopak. Není to o tom jak vypadám je to vzájemně souznění k aktu a i když nedojde k zasunutí tak jsou i jiné spokojenosti k uspokojení které přejdou postupně k třeba tvé potřebě vždy zasunout! Dá se skvalitnit 100% přírodou pokud nemáte z ní strach (z přírodního pomoci,)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.