Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouhotrvající plnohodnotný sex

Od: donatelo* odpovědí: 12 změna:
Prosím o radu...mám přítelkyni a chystáme se na první milovaní.Přede dvěma rokama mi zemřela paní s
kterou jsem byl 15let a od té doby jsem neměl styk.Jsem si jistý, že nebude sex trvat déle než 2minuty a nebudu mít plně stopořený penis! Odpusťte mi prosím, že to píši takhle, ale mě na tom vztahu moc záleží! Poraďte mi na tyhle trable jednorázovou pilulku, dostupnou v lékárně.Moc vám děkuji za radu a pomoc.Donatelo.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

@donatelo - Jestliže jste "si jistý", že to nedopadne, pak to taky nedopadne, i kdybyste vyjedl lékárnu. A jestli si myslíte, že kvalita vztahu bude záviset na prvním milování, dost se pletete.

Rozumná přítelkyně tohle ví taky, takže ji případné "nedokonalosti" nepřekvapí a dokáže je elegantně přejít - a nerozumná zřejmě nebude vhodná pro vztah, na kterém vám "moc záleží". Nenavazujete-li ho tedy jen za tímto účelem.

A ještě připomenu, abyste si - pokud to skutečně napoprvé "nedopadne" - před tím dalším neříkal, že se "určitě zase nezadaří". To je dost spolehlivá cesta víte kam,

sebod*
hodnocení

8x

donatelo. Jsou chlapi, co do toho můžou bušit hodinu a ženskou neuspokojí nebo dokonce znechutí. A pak jsou chlapi, co se rádi nejdříve pomazlí, samotný akt může být kratičký a přesto je ženská v sedmém nebi. Hele, jestli spolu budete poprvé, tak se to možná stejně nevydaří, protože ještě nejste sehraní, nevíte, co ten druhý má rád atd. Ber to s úsměvem, po aktu jí dej pusu a hezky k sobě přiviň. To na nás, ženský, platí. A na podruhé to bude lepší *palec* a potom ještě lepší *ua* uvidíš ;)

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, pilulku Vám jistě doporučí přímo v lékarně (asi ten ArginMax Forte nebo Clavin). Jenom si rozmyslete, jestli to není hazard se zdravím a nebude to sex poslední. Pokud je ta paní alespoň trochu normální, tak i případný neúspěch pochopí (možná s ním i počítá, když Vás a Vaši situaci zná) a bude se těšit na další milování, které už bude "tvrdší". Zkuste paní uspokojovat i jinak a třeba nebude penis tak moc vyžadován (a přesto to může být hezké). Zdravím!

barbakan*
hodnocení

2x

Ty podpůrné léky, co ti tady nabízí je podvod na takové lidi, co mají takové problémy jako ty. Jak můžeš tvrdit, že sex bude trvat méně než 2 minuty a nebudeš mít pevnou erekci? To se neznáš? Ty jsi po dobu sexuální absenci se ženou nemastruboval? Jinak ti přeji, i partnerce, plnohodnotný styk i v pozdější době.

hodnocení

1x
Abych si taky přisadil - tyhle volně prodejné prášky na erekci aby mohly být volně prodejné jako doplněk stravy mají základ na bázi fytoesterogenu nejčastěji z kotvičníku (tribulus terrestris ). Takže než platit za prášky kde 2/3 ceny představují náklady na televizí reklamu koupil bych si extrakt z kotvičníku ( kapky lékárny nabízejí i ženám v přechodu místo hormonální substituce). Taky bys si mohl koupit kotvcnik sušený a vařit si odvar ale tam je podmínkou úspěchu dlouhodobé používání. Daleko účinnější ale bude když si z hlavy vymažeš černé myšlenky na to že se to nepovede protože, když si tohle vsugeruješ a nepůjdeš do akce s optimismem, tak to opravdu nedopadne.

hodnocení

0x

Asi by bylo vhodnější a bezpečnější poradit se o tomto přímo v té lékárně. Nikdo z nás neví, zda nemáte problémy s tlakem, se srdcem atd. Tak aby Vám doporučení nějakého léku od laiků z internetu spíše neuškodilo.

donatelo*
hodnocení

Děkuji za odpověď všem a i tímhle jsem si jistý-vezmu si z vašich všech odpovědí to, co jsem až dosud nevěděl nebo snad nechtěl vědět a určitě se podle toho zařídím.Ješte jednou moc děkuji.

pb®
hodnocení

0x

Známý vcěk něco přes 50 let na tohle bere Zerex.

hodnocení

0x

Hm, no...taky se přidám *hi*

Když budete mít šikovné ruce, tak to možná ani vadit nebude ;).

hodnocení

0x

Žádné prášky, bylinky!

Kotvičník má příznivý vliv na sexuální funkce, adaptabilitu a výkonnost organismu.

bylinkuj.cz/...

karel*
Mel jsem něco podobného. Krásná mladší stihla vysoka vše OK ale nestal mi jak mel. Přemýšlel jsem o prascich na podporu. Pak holka prumerna ale byla tam chemie i laska a šlo to i několikrát denně. Jestli ji mas rad či primo milujes tak to pozná i ten dole ...neboj ;)

ladis*
hodnocení

0x
Netlačit na pilu romantika a milování začíná v cukrárně,je čas jahod a to jsou počátky hezkého večera!Dr ti to nevyřeší a na naopak. Není to o tom jak vypadám je to vzájemně souznění k aktu a i když nedojde k zasunutí tak jsou i jiné spokojenosti k uspokojení které přejdou postupně k třeba tvé potřebě vždy zasunout! Dá se skvalitnit 100% přírodou pokud nemáte z ní strach (z přírodního pomoci,)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]