Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může mě mít rád?

Od: zvedavka odpovědí: 10 změna:

Zdravím,
už pres více než rok se scházíme s mužem, který je ode mě o 15 let starší (já 24). Ovšem je ženatý i když on tvrdí, že s manželkou jsou spíše spolubydlící. Ze začátku to bylo všechno fajn - psali jsme si jako puberťáci ve dne i v noci, hezké oslovování samozřejmě nebylo vyjímkou a to skoro v každé sms. Nezapoměl ani na můj svátek či narozeniny (a to se nepřipomínám nikomu). Snažil se být se mnou pomalu 7 dní v týdnu. Před 1/2 rokem přišel s tím, že se bude rozvádět akorát chtějí oba počkat až dcera odmaturuje ať ji nestresují. Od té doby mi přijde ten zásadní zlom. Ze začátku si sám plánoval, že si najde větší byt, abych u něho občas mohla přespat, ale neslibovali jsme si že budeme spolu bydlet. Pak se ale u mě začal zdržovat méně a přespavat úplně přestal. A teď když mi napíše, připadá mi to jako nákupní seznam pro manželku. Když jsem se ho nedávno zeptala, jak vůbec dopadl ten rozvod, tak mi řekl, že je to v řešení a když jsem se zeptala na ten byt, tak mi řekl, že neví jak dlouho bude s manželkou bydlet klidně rok i dva, že jim to tak vyhovuje. Můžu teda ještě nějak poznat že mě má rád? Když se totiž o tomhle bavíme tak mi řekne, že mě má rád a že mu je se mnou fajn, ale připadám si už jako naivka. Díky za odpovědi a prosím urážky si nechejte. Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

10x

promiňte, ale ve čtyřiadvaceti letech byste už mohla vědět, že pro chlapa je fajn mít mladou milenku, protože mu to zvedá sebevědomí. Problém nastane ve chvíli, když ho tato mladá milenka začne tlačit ke zdi, začne se vyptávat jak že je to s rozvodem, jak že je to se společným bydlením a jak že je to se společnou budoucností.

Asi tušíte co vám chci říci. Váš miláček vás má svým způsobem rád, ale ne zase až tak moc, aby se připravil o svůj klid a zaběhaný komfort.

danka86*
hodnocení

7x

Popravdě ano, jsi naivka. Ten chlap od vašeho vztahu nejspíš očekával to, že s tebou nebude muset nic řešit a jen si to užívat, zapomenout na starosti, uvolnit se, uniknout z manželského stereotypu a příjemně takhle trávit svůj volný čas a ještě si zvednout sebevědomí.

Jenže ty ho teď zaháníš do kouta, když se ho ptáš na rozvod, na společné bydlení etc. To jsou všechno pro něj nepříjemné věci a starosti, které ve svém volném čase nechce řešit.

Ano, možná tě má rád, ale to neznamená, že si tě hned hned po rozvodu uváže na krk, aby za chvíli zase s tebou řešil stejné (ne-li horší) problémy jako řeší se současnou manželkou, a do toho aby mu ještě navíc přibyla další povinnost ve formě alimentů na dítě a handrkování se o majetek s bývalou manželkou.

Pokud jeho manželka není úplná fúrie k nevydržení, tak je pro něj ideální taková situace, aby mohl žít s manželkou, aby se mu starala o domácnost, o děcko, o špinavé prádlo a o žaludek, nemusel platit žádné výživné, nemusel řešit vypořádání společného majetku, mohl se kdykoli vidět doma se svým dítětem a do toho si sem tam zahopsat s nějakou mladou naivní roštěnkou, která ho nebude ničím zatěžovat.

Ty mu teď ale svým postojem úplně narušuješ jeho ideální představu života ;)

Danko, dokonalý scénář *palec**palec**palec*

iz*
hodnocení

6x

»Naivka« je v tomto případě hodně velký eufemismus. Snažíte se jiné ženě a dívce o pouhých 6/7 let mladší než Vy sama rozbít rodinu a čekáte, že to dopadne jinak, než jak to dopadá? To snad nemyslíte vážně!

hodnocení

4x

Pánové často říkávají: "Slečno, moje žena mi nerozumí..." - otrlejší povahy dodávají: "už spolu ani nespíme". Což jim ovšem nebrání v tom, aby od choti nepřijímali všechny výhody, které jim manželství přináší (včetně toho zapíraného sexu, samozřejmě) - často i za manželčiny finance.

Dále je jejich oblíbeným výrokem: "rozvedu se až..." - půjde žena do práce, děti vyrostou z puberty, udělají přijímačky, odmaturují, ožení/vdají se, porodí, nebude potřeba hlídat vnoučata a tak dále ad nauseam.

A jejich "kačenky" (což, zdůrazňuji, není urážka) jim zobou z dlaní a čekají na to "".

Říkáte, že "zásadní zlom" přišel po cca necelém roce známosti. To je tak akorát doba, aby se pán nabažil "kačenky" a začal se rozhlížet třeba po "telátku" - to víte, jedno maso se přejí. A tuplovaně, když se samo cpe do pekáče.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, může Vás mít rád, ale raději bude bydlet dál s manželkou (nebo exmanželkou, pokud je ten rozvod vůbec pravda). Pokud Vás trápí jen to, jestli Vás má rád a to ostatní tolerujete, tak jste naivka. Možná by byl zajímavý i názor té manželky (až se s ní spojíte). Zdravím!

hodnocení

3x
Se tě nabažil je konec najdi si jinýho úměrně tvému věku a na tohohle zapomen
Uvidíš že ti bude líp

hodnocení

2x

Když moje dcera dospívala, dostala ode mě radu:

ten pravý nikdy není ženatý. Pokud je ženatý, není to ten pravý.

hodnocení

2x

Jen tři slova: finita la comedia

hodnocení

2x

Zdravím. Svým způsobem Vás může mít rád, ale jste pro něho jen zpestření. Nemá k Vám žádné povinnosti, žádné závazky. Proto se na něho nevažte a nemalujte si růžovou budoucnost s ním. Tím spíše, že je stále ženatý a nemá svoji minulost vyřešenou. On Vám může namluvit cokoliv, ale kdyby to s Vámi myslel upřímně a vážně, choval by se jinak. K Vám i ke své ženě a rodině. Každý si sbírá životní zkušenosti sám, tedy i Vy. Ale mějte se na pozoru a nevěřte mu vše co říká. Všímejte si toho jak se chová. A to by Vám mělo otevřít oči. Vás si našel jako "bokovku" v manželství...Co čekáte od takového muže Vy? Zamyslete se nad tím, zda byste nenašla vhodnějšího partnera pro život.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]