Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mne jak je to se slevou na poštovným na základě zákaznické karty české pošty. Před velikmonocemi jsem byl na poště odeslat 3 pohlednice apředložil jsem při tom zákaznickou kartu. Sleva mi na to ale nebyla poskytnutá žádná. Pani na poště mi řekla, že kartu ji to načetlo, ale slevu žádnou nezapočítalo a že neví proč to tak je. Kvůli asi 3 Kč slevě kterou bych měl dostat jsem se s ní ohledně toho nedohadoval. Jde mi ale o princip, že ČP nabízí slevu na základě jejích zákaznických karet a pak ve skutečnosti tu slevu odmítají poskytnout což by se možná mohlo považovat i jako podvod. Před Vánocemi kdy jsem také zasílal pohledy tak na jiné poště mi sleva na základě zákaznické karty byla normálně bez problémů poskytnuta. Nemůže se náhodou jednat o to, že nyní jsem to byl odesílat na místní poště která je už delší dobu vedená jako nějaká pošta partner, ale poštovní služby poskytuje normálně jako každá jiná pošta?
Pochybovat můžeš, ale na ceskaposta.cz/... vidím v ceníku i ceny se Zákaznickou kartou a tak předpokládám, že to tam snad nemají uvedené jen tak z legrace. Jinak já jsem nenakupoval běžné poštovní známky, ale přinesl jsem pohledy bez známky a chtěl jsem je odeslat. To, že paní na poště na ně pak známky nalepila mne nezajímá. Pro mne je důležité to co má pošta uvedené v ceníku, ale je vidět, že pro poštu to ne vždy důležité je. Když to poskytování slevy i na odeslání obyčejné pohlednice funguje na jiné poště tak by to snad mělo fungovat na všech poštách.
cenik sem nestudoval, pokud to tam je tak by tu slevu meli dat, ja posilam jen baliky a tam je sleva vzdy, tak me akorat napada ze aby mi naskocila sleva tak tu kartu musi nacist 2x , kdyz ji nacte poprve ( vidim cenu porad stejnou), pak tam neco dal vypisuje a kartu nacte jeste jednou a pak teprv naskoci sleva, mozna pokud je to nejaka posta partner tak si nahani akorat "obrat", budou muset plnit nejake obraty a korunka ke korunce ...
Nevím jak to s tou slevou ve skutečnosti je, ale mám pocit, že aby se ta sleva započetla tak to asi pracovnice pošty musí umět správně zadat do počítače a to možná ne všichni umí. Nevím co to ta pošta partner ve skutečnosti je nebo co to znamená, ale s tím obratem si myslím, že možná by jsi mohl mít pravdu.
Sleva je i na obyčejné zásilky, ale nesmí být už nalepená známka.
Ovšem odpověď "že neví proč to tak je" nepostačuje - to by měla vysvětlit ČP. Ptejte se:
Se svými dotazy, podněty, přáními, popřípadě stížnostmi se můžete obrátit na e-mailovou adresu info@cpost.cz.
Tak na co vůbec tu kartu máš když tou jednou korunou pohrdáš a ještě se tím hlubíš? Nevím kolik by ta sleva měla být na doporučené dopisy, ale já píšu o pohlednici což pošta považuje jako obyčejný dopis. Tu nejde ani tak o ty peníze, ale o princip, že neposkytuji to co sami na svých stránkách nabízejí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.