Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dálkové studium v životopise

Od: xyxaxo odpovědí: 2 změna:

Dodělávám si dálkově maturitu, ale nevím jestli to uvádět v životopise, ptž mi přijde, že mi kvůli tomu nikdo neodpovídá. Je lepší tam tedy uvést jen tu neukončenou střední a o dálkovém studiu říct případně na pohovoru? Nebudou to brát jako podfuk? Studium mi nijak nezasahuje do pracovní docházky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Možná máte pravdu, že se potenciální zaměstnavatel lekne, že Vás bude studium omezovat v práci. Na druhou stranu mu ale taky ukáže, že si zvyšujete kvalifikaci... a já bych raději pracovala u toho, který ocení, že na sobě pracuju, než toho, který mě chce vyždímat.

iz*
hodnocení

0x

Já bych uvedla skutečnost. Ke studiu můžete poznamenat, že je máte zorganozováno tak, aby Vám nezasahovalo do pracovních povinností.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]