Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, trápí mě jedna věc a dost mi znepříjemňuje život. Strašně moc se potím. Není to jen teď v tomhle počasí, ale i když je zima, tak vyjdu ven a do pár minut mám pod paži koláče a spocené chodidla a jak vyzuju boty, tak to není zrovna nic, co by jste chtěli cítit Potím se úplně všude, ale v podpaží a chodidlech úplně neskutečně a ještě na dlaních. Už fakt nevím, co s tím. Bez voňavky, bez dvou páru ponožek navíc a alespoň jedním tričkem navíc v batohu bych nemohl ani vyjít z domu!.
Je to vážně něco strašného, jen vyjít z domu a během chvilky mít spocené podpaží a chodidla. Nevíte, co s tím? Jak by se to dalo vyřešit? Žiju a stravuji se zdravě, navíc nepiju ani nekouřím, takže špatným životním stylem to určitě nebude. Jsou proti pocení nějaké prášky, které by omezily potní žlázy nebo něco takového? Díky moc.
Pokud jste zdravotně v pořádku (preventivní prohlídky) a nemáte problém se štítnou žlázou, tak se s tím pravděpodobně nedá dělat nic. Alespoň mě to lékař tvrdí - trápí mě to samé, nejvíc čelo a pod nosem, ale jinak kompletně celé tělo. Nad 20 stupňů začínám chcípat horkem. A nezjistili mi vůbec nic.
V poslední době pozoruji, že hodně lidí má tyto potíže. Pravděpodobně jsou v našem životním prostředí a ve stravě takové jedy, které všichni do sebe dostáváme, takže to bude něco na způsob otravy, jenomže nevíme přesně z čeho. Mám kamaráda, jde mírnou chůzí nebo sedí a pot z něho leje, má jen v zimě třičko a slabou bundu. Já dva svetry a silnou bundu a jsem jak rampouch. On je zdravý jako řípa, nic mu nenašli, začal si kvůli tomu kupovat trička se stříbrem. Vlastně radu nemám, jen ta trička jsou prý dobrá.
Taky vám moc neporadím, prostě je to asi něco genetického a nic s tím nenaděláte. Jsem už starší kus, ale stále si vzpomínám, jaké to bylo, když k nám přijela na návštěvu vzdálená tetička. Za můj život to bylo asi 5x, ale nedá se to zapomenout. Ta se tak strašně potila, neustále, i když byla velmi pěkná ženská a hubená, pamatuji si, že během půl hodiny po koupání byla spocená jak vepř. Moje mamka si pamatovala, když ještě tetička byla relativně mladá a měla měsíčky. To prý tak šíleně smrděla. ž z toho bylo člověku fakt na zvracení. A její dcera má ty samé problémy, ale zvykla si.
Já si zas myslím, že naše energetická továrna jsou játra, tak ty je třeba dát první do pořádku úpravou stravy a psychického napětí. Tohle je ale tak moc, že to je na doktory, ale i na bylinkáře nebo homeopata. Zkuste napsat na poradnu paní Mgr Jarmile Podhorné, co se zabývá gemmoterapií, fa "Naděje". Vy takhle přicházíte ve velkém o minerály a vodu. To je třeba vytrvale doplňovat. Možná přidat nějaké otužování kůže. Nepíšete věk, event. nadváhu. Předpokládám, že jste muž. U ženy by se diskutovalo o poklesu hormonů v přechodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.