Zdravím, chtěli by jsme na konci dubna jet do Osvětimi. Nemá prosím někdo aktuální zkušenost, jak to chodí, když nechceme průvodce? Koukala jsem na různé stránky, ale zkušenosti tam jsou staršího data Děkuji vám předem za odpovědi.
My jsme jeli bez rezervace, ale chtěli jsme průvodce. Bez průvodce to ani nemá smysl, dle mého, protože se nic nedozvíte. Je lépe přijet dřív, my jsme ještě koupili lístky na devátou, jsou tam velké fronty a rychle to mizí. Se nám podařilo, jinak bylo volno až ve dvanáct v českém jazyce. Přes sezónu bych volil rezervaci. doplněno 09.04.18 20:58: stirecek.rajce.idnes.cz/Osvetim_2016/#
To si nemusíme rezervovat, když tam jdeme bez průvodce ne? Jinak mi tam chceme 28.4. a podle těchto stránek, tam mají pouze nějakou studijní prohlídku na 6 hodin nic jiného. Nevíte co to znamená?
doplněno 08.04.18 21:33: Takže chápu dobře, že se tam ten den nedostaneme, ani po té třetí hodině odpoledne bez průvodce?!
barbakan*
Ten den a hodina je určena pouze pro studující, kteří prochází inviduálně. Pokud chceš v ten den na prohlídku, musíš si zaplatit průvodce.
barbakan*
Psal jsem, že se tam dostaneš, ale s průvodcem a nezáleží ve kterou hodinu začneš prohlídku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.