Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osvětim a Březinka

Od: markyja® odpovědí: 8 změna:
Zdravím, chtěli by jsme na konci dubna jet do Osvětimi. Nemá prosím někdo aktuální zkušenost, jak to chodí, když nechceme průvodce? Koukala jsem na různé stránky, ale zkušenosti tam jsou staršího data :( Děkuji vám předem za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

1x

Byl jsem v Osvětimi a vybral jsem si den a čas, kdy jsem mohl sám (s rodinou) procházet bez průvodce.

V odkazu klikni na den v měsíci, třeba na 21.04.2018 a zjistíš, že je volných 15 míst, a že prohlídka začíná od 7,30.

Osvětim i Březinka

hodnocení

1x
My jsme jeli bez rezervace, ale chtěli jsme průvodce. Bez průvodce to ani nemá smysl, dle mého, protože se nic nedozvíte. Je lépe přijet dřív, my jsme ještě koupili lístky na devátou, jsou tam velké fronty a rychle to mizí. Se nám podařilo, jinak bylo volno až ve dvanáct v českém jazyce. Přes sezónu bych volil rezervaci.
doplněno 09.04.18 20:58: stirecek.rajce.idnes.cz/Osvetim_2016/#
milank*

To není pravda, vše je popsáno na černých tabulích polsky a anglicky, včetně čb fotek. Anglicky stačí umět na nižší úrovni.

milankrejci.rajce.idnes.c/...

hodnocení

To si nemusíme rezervovat, když tam jdeme bez průvodce ne? Jinak mi tam chceme 28.4. a podle těchto stránek, tam mají pouze nějakou studijní prohlídku na 6 hodin nic jiného. Nevíte co to znamená?

doplněno 08.04.18 21:33: Takže chápu dobře, že se tam ten den nedostaneme, ani po té třetí hodině odpoledne bez průvodce?!
barbakan*

Ten den a hodina je určena pouze pro studující, kteří prochází inviduálně. Pokud chceš v ten den na prohlídku, musíš si zaplatit průvodce.

barbakan*

Psal jsem, že se tam dostaneš, ale s průvodcem a nezáleží ve kterou hodinu začneš prohlídku.

09.04.18 19:15
hodnocení

ok, díky

hodnocení

Tak teď nevím jestli jsem koukala dobře, ale mám za to, že tam psali, že český průvodce je jen v červenci a v srpnu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]