Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebuji si koupit novou postel.Líbí se mi koženkové.Materiál je syntetická kůže 65%PVC,Synt.kůže(PO)5%,Polyester-30%.Zaráží mě,že k ložnici mají poznámku,že se nedoporučuje používat povlečení z mikrovlákna,že může povrch poškodit.Ráda bych se zeplata,zda si někdo koupil postel z koženkou a zda se mu nějak brzy neodřela,nebo prostě jak je tento materiál náchylný na poškození?S tím povlečením,já používám v zimě hodně mikroplyš,to je vážně problém?Děkuji
Já bych zas měla obavy, že na tom bude klouzat prostěradlo a bude to studit nebo se člověk na tom bude potit. Jedině na to nejdřív položit přehnutou vlněnou pokrývku a pak teprv lůžkoviny..
Koženka je pochopitelně, dost náchylná na odření Není to za měsíc, ale stává se to vcelku s jistotou. . Jen mi trochu nedochází - to bude koženkou očalouněné čelo a boky? Předpokládám, že matrace je klasická, ne potažená koženkou...
ano,to je čalouněné koženkou jen čelo a boky postele,jinak je možnost vyměnovat matrace,které jsou uloženy na roštu.tam nejvíc na odření bude trpět čelo.Pořád mi není jasné,proč mikrovlákno povlečení to může odřit,vždyt je tak jemne.ale asi jak to elektrizuje,nebo nevím.Tak odřít jen v urovni polštářů,tam by to začas nebylo vidět..
Dobrý den,jsem ráda,za váš příspěvek.Zajímaly by mně tedy materiály.Výše uvádím,z čeho je vyrobeno.Je v tom nějaký rozdíl,s tou vaši?Já chci taky právě bílou a máme domácí mazlíčky..Někde jsem četla,že se má často vlhčit,otírat,tak v tom by snad neměl být problém.Děkuji
Tak jsem ještě četla o materiálech,rozdíl mezi Koženkou a eko kůží.Koženka nesnáší styk se solí,ráda praská,proto se začala vyrábet eko kůže.Ta má nevýhodu,že je propustná na tekutiny,může poškodit povrch a vnitřek nábytku..Tak polévat nebudeme.Udržba vlhký hadřík a je dobré i impregnovat..Ale ano,líbí se mi,koupím...,chvíli to snad vydrží.určitě na to budu dbát,jelikož mám docela hluboko do kapsy a když si na něco našetřím,vážim si věcí..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.