Nejste přihlášen/a.
ahoj, před 7 lety jsem měl přetrhané vazy v kotníku. OD té doby jsem nějak fungoval. Nyní jsem začal se sportem. Včera jsem si byl zaběhat a v tom operovaném kotníku mi dost křuplo. V tu chvíli jsem si říkal, že je to špatný. Chodit však můžu, jen v určitém místě kotník bolí. Nevíte proč mi v kotníku tak křuplo? Jsou to následky po těch 7 letech od operace?
Díky za radu
Možné to je...nikdo nemládneme,co dříve nevadilo,ze dne na den může vadit.Proč to křuplo,těžko odhadnout,nevíme kolik máte kg,jakou dynamikou jste běžel,jaký úsek jste běžel...pokud už v kotníku zásah byl,tak nikdy nebude jako nový.Jak řekl můj ortoped kamarádovi "baletka už s tebe nebude"
Takže zregenerujte a popřemýšlejte o jiné alternativě sportu,pokud cítíte,že běh nebude ta správná volba.
V podvrtnutém kotníku nic nekřupne, ale ostře a velmi silně bodne, jakoby vám tam někdo zapíchl nůž. Toto ostré bodnutí rychle přejde v nefajnovou tupou bolest, která nemizí a nemizí. Ba naopak, za pár hodin začne zesilovat. Nakonec bolí tak, že se pořádně nevyspíte. To ale není váš případ, že ne?
Jestli vám v kotníku křuplo, zajděte na retgen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.