Nejste přihlášen/a.
ahoj, před 7 lety jsem měl přetrhané vazy v kotníku. OD té doby jsem nějak fungoval. Nyní jsem začal se sportem. Včera jsem si byl zaběhat a v tom operovaném kotníku mi dost křuplo. V tu chvíli jsem si říkal, že je to špatný. Chodit však můžu, jen v určitém místě kotník bolí. Nevíte proč mi v kotníku tak křuplo? Jsou to následky po těch 7 letech od operace?
Díky za radu
Možné to je...nikdo nemládneme,co dříve nevadilo,ze dne na den může vadit.Proč to křuplo,těžko odhadnout,nevíme kolik máte kg,jakou dynamikou jste běžel,jaký úsek jste běžel...
pokud už v kotníku zásah byl,tak nikdy nebude jako nový.Jak řekl můj ortoped kamarádovi "baletka už s tebe nebude"![]()
Takže zregenerujte a popřemýšlejte o jiné alternativě sportu,pokud cítíte,že běh nebude ta správná volba.
V podvrtnutém kotníku nic nekřupne, ale ostře a velmi silně bodne, jakoby vám tam někdo zapíchl nůž. Toto ostré bodnutí rychle přejde v nefajnovou tupou bolest, která nemizí a nemizí. Ba naopak, za pár hodin začne zesilovat. Nakonec bolí tak, že se pořádně nevyspíte. To ale není váš případ, že ne?
Jestli vám v kotníku křuplo, zajděte na retgen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.